هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@_سفید_ سلام ی سوال
میدونی اسفاده از آزمونای گزینه دو تحلیل هاش ک داخل نتو همین الا هم هست مشکل داره یا ن
-
پرستو بابایی
سلام خانوم بابایی
وقت بخیر
من از از مؤلف اون جزوه ادبیات پرس و جو کردم گفتن مشکل شرعی داره استفاده بدون خرید
راستش من نمیدونستم این موضوع رو و براتون ارسال کردم....
لطفا ازشون استفاده نکنید@_سفید_
سلام ولی من استفاده کردم رفت
واسه امتحان های ترم اول بود ،از اون موقع تا الان کلی گذشته -
Alzahra در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امسال که گذشت روزای عجیبی رو هممون پشت سر گذروندیم ، منتها کشور عزیزمون ایران هم روزای پر از اضطراب رو پشت سر گذاشت ، کلی جوون از دست داد کلی خانواده عزادار شدند ، یه سری ها اعدام شدند ، شاه چراغ و اون انسان کشی بیرحمانه ، بلایی که سر دخترا تو مدارس اومد ، ترسی که تو دله خانواده ها افتاد و کلی ماجرای ریز و درشته دیگه .....
بیاید امسال سر سفره هفت سین دعا کنیم ، برای کشورمون ، برای این تمدن ۷ هزار ساله ، برای جای جای این مملکت که پر از زیبایی و مهر و محبته بیایید امسال هممون برای هم دعا کنیم ، بلکه سال خوبو پر از نوع دوستیو احترام و عشق رو در کنار هم داشته باشیم ......
.
.
.
پیشاپیش سال نو رو خدمت همه الایی ها به خصوص دوستای عزیزم تبریک میگم . انشالله که امسال سال رسیدن به آرزو هامون باشهوای من این تازه دیدم
مرسی دختر زیبا
عید تعم پیشاپیش مبارک باشه
سال خوبی درکنار عزیزانت داشته باشی -
Alzahra خخ هر روز وزیر مورد عنایتش قرار میگرفتن
حسین نعمتی به خاطر همین علاقه زیادی که به ایشون داره گفتم
-
خدایا منو پودر کن🥲
-
دارم از هم میگسلم🥲
-
Alzahra میام پیوی
🥲
🥲
-
@_سفید_
سلام ولی من استفاده کردم رفت
واسه امتحان های ترم اول بود ،از اون موقع تا الان کلی گذشتهپرستو بابایی
از این به بعد استفاده نکنید -
پرستو بابایی
از این به بعد استفاده نکنید@_سفید_
باشه ممنون -
-
-
نصیحت همگانی:
این دم اخری برید به بهانه سال نو به کراش هاتون پیام بدین سر حرفو باز کنین! حداقلش سال جدید تکلیفت با خودت معلومه!»»- aban_fh««
0-0ftm
این چه سمی بود دیدم
-
آدم چه چیز هایی می بینه والا
-
دلم عید قدیمی میخواهد!
که آخرین روزای اسفند فقط بحث سر این بود ک از کی نیایم مدرسه.بعد تعطیل شدن با ذوق میرفتیم سراغ عید دنبال خرید ماهی قرمز و سبزه و لباسهای نو خونه ها بوی سنبل می اومد
کوچه و خیابون بوی عید میومد
منتظر شروع عید میشدیم تا فیلم ها و برنامه کودک هایی که پخش میشدم زودتر ببینیم،منتظر این بودیم که لباسایی ک تو کمد آویزون بودن بپوشیم،همیشه فامیلی بود ک ذوق داشتیم بریم خونشون چون بچه همسن ما داشت و با پنج تومنی ک پدربزگمون میداد ذوق میکردیم
دوباره دلم میخواد از همون روز اول عید ذوق سیزده بدر داشته باشم
دلم میخواد باز دل همه مردمم شاد باشه.
درسته امسال عید مث سال های قبل نیست ولی عید تک تکشون پیشاپیش مبارک باشه و سال خوبی درکنار خانواده هاتون داشته باشین
اگم خوبی بدی دیدین حلال کنین
میدونم اگه جدا تگ کنم ممکنه یکسریاتون فراموش کنم
@دانش-آموزان-آلاء
عید تک تکتون مبارک باشه -
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a عشق آدمو کور میکنه دگ آدم خوبی نمی مونه
عاشق نیسی
ادعای عاشقی نکنباشه مرسی ک گفتی