هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
اصلا بیخیال دیدن این فیلمه شدم
یه بار خواستم فیلم فیزیک ببینم ها -
Danial.alreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@κιϻιλ ذهنت کجا بود همو اولم قات بودی
-
خانوم لوبیاreplied to Danial.al on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
کوفته
ببین چی گفتی قات زدم وگرنه بی دلیل ک اینجور نمیکنم -
Danial.alreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@κιϻιλ
Dani daniiiii همچین اسمی ... -
خانوم لوبیاreplied to Danial.al on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
شناختم -
Danial.alreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@κιϻιλ عه جدی
-
سالهای پیش نوشتم.
امسال خیلی کوچولو ما بین تمام پیامای اینجا میگم؛
امیدوارم سال خوبی و برای خودتون رقم بزنین و اتفاقای خوب برای همه اتفاق بیوفته ️ -
Danial.alreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@κιϻιλ پس حافظت خیلی خوبه انتظار نداشتم بیاد بیاری
-
خانوم لوبیاreplied to Danial.al on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
اره
یادمه ی تاپیک راجب جوش صورتم زده بودی -
Danial.alreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
@κιϻιλ لنت بهت
چطور یادته -
خانوم لوبیاreplied to Danial.al on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
دیگه دیگه -
چرا دس کم میگیرم خودمو
-
Danial.alreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@κιϻιλ بعد اون دگ رفتم فک کنم ...
-
Danial.alreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
@κιϻιλ چقد زود تحویل میگیری خودتو
-
خانوم لوبیاreplied to Danial.al on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
اره ندیدمت دیگه
خوبی چخبراااا -
Danial.alreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@κιϻιλ هیچ رفتم دانشگاه .... خوشم نیومد اومدم بیرون باز کنکور بدم
بدبختی -
Danial.alreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@κιϻιλ تو چیکار کردی من نفهميدم تهش کجا رفتی
ولی خیلی ناراحت نبودی -
خانوم لوبیاreplied to Danial.al on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
ای بابا
چ رشته ای؟
634664/1000113