هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba عیدی میخوام ازت خانوم ناظم من کوچیک تر شما بزرگ تر خب بسم الله😂
(الان میگه اخراجت نمیکنم خودش عیدیه😂)خوبه که خودتون دیگه عیدی رو میدونید😂
ولی جدی خب عیدی💵💶💷💴مرسی خانوم ناظم باکلاس با دلار کار میکنید😂
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba عیدی میخوام ازت خانوم ناظم من کوچیک تر شما بزرگ تر خب بسم الله😂
(الان میگه اخراجت نمیکنم خودش عیدیه😂)خوبه که خودتون دیگه عیدی رو میدونید😂
ولی جدی خب عیدی💵💶💷💴مرسی خانوم ناظم باکلاس با دلار کار میکنید😂
باکالاس لاناتی 😂😂💔
-
@Venus655 مثل اینکه خبر ندارم😂
-
@Venus655 دیگه مجبوریم دایی اصلی احمدیه😂
-
@Venus655 ممنونم ...
یاسین جان هم امشب کارشون افتاده به من دایی دایی میکنن...... الان یه تومن رو واریز نکنم حسابشون دیگه دایی در کار نیست:face_with_tears_of_joy:@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Venus655 ممنونم ...
یاسین جان هم امشب کارشون افتاده به من دایی دایی میکنن...... الان یه تومن رو واریز نکنم حسابشون دیگه دایی در کار نیست:face_with_tears_of_joy:اره عزیز اگر بزنی یک تومن رو که دایی هستی نزنی میشی عمو داداشِ عمه😂
-
@Venus655 ممنونم ...
یاسین جان هم امشب کارشون افتاده به من دایی دایی میکنن...... الان یه تومن رو واریز نکنم حسابشون دیگه دایی در کار نیست:face_with_tears_of_joy: -
@Venus655 دیگه مجبوریم دایی اصلی احمدیه😂
-
@Venus655 اره
-
@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
بدم بری هندزفری بخری دودمان من رو به باد بدی ورشکستم کنی هان؟:face_with_tears_of_joy:
سهام عدالت رو دادی هندزفری خریدی رفتم 3 روز بستری شدم... دکتر گفت نورون رابطتت گرفته....:face_with_tears_of_joy:
اگه بدونم یا یه میلیون مغازه ای چیزی به پا میکنی بگو بدم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:فرهاد جان هدفون گرفتم😂😂
ای بابا میگفتی یچی بدتر بگیرم درجا ایست قلبی کنی😂
شما بده دایی جان من میرم مغازه میزنم😂@0yasin-sh0 تو رفتی تو کار بیت کوین؟
برکانا داییییییی احسنت!
خب فردا میام برا منم از این بیت کوین بزن ......
هندزفری با کلاس بود ....:expressionless_face: با 700 تومن بلوتوثی میخریدی :face_with_raised_eyebrow: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:پس من فردا خودم میام میریم بنگاه یه تومن رو خودم تحویل بدم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
ایست قلبی؟؟
بلاکت کردم .... دم عیدی داره من رو میکشه:face_with_tears_of_joy: -
@Venus655 خب نباید بخوابه😂
-
@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Venus655 ممنونم ...
یاسین جان هم امشب کارشون افتاده به من دایی دایی میکنن...... الان یه تومن رو واریز نکنم حسابشون دیگه دایی در کار نیست:face_with_tears_of_joy:اره عزیز اگر بزنی یک تومن رو که دایی هستی نزنی میشی عمو داداشِ عمه😂
-
@0yasin-sh0 تو رفتی تو کار بیت کوین؟
برکانا داییییییی احسنت!
هندزفری با کلاس بود ....:expressionless_face: با 700 تومن بلوتوثی میخریدی :face_with_raised_eyebrow: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:پس من فردا خودم میام میریم بنگاه یه تومن رو خودم تحویل بدم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
ایست قلبی؟؟
بلاکت کردم .... دم عیدی داره من رو میکشه:face_with_tears_of_joy:@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0 تو رفتی تو کار بیت کوین؟
برکانا داییییییی احسنت!
ایست قلبی؟؟
بلاکت کردم .... دم عیدی داره من رو میکشه:face_with_tears_of_joy:نه تو کارش که نیستم ولی خب یک سرکی میکشیم😂
باکلاس باشه...هدست گیمینگ با رقص نور سفارش دادم😂
بیا بریم بنگاه اشنا من😂😂
یس دایی داره میمیره😂 بالاخره مردم ماهیچه میخورن😂 -
@Alba یه سوال مثلا ناظم قبلی مریم خانوم چند بار اخطار دادن شما به اون چندبار اخطار هم کار دارین یا نه؟😂
-
@Señorita متشکرم .....:rose:
انشاا... :beaming_face_with_smiling_eyes:
منتظرم اینفینیتی جان تشریف بیارن عیدی بدن من برم بخوابم:face_with_tears_of_joy:@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita متشکرم .....:rose:
انشاا... :beaming_face_with_smiling_eyes:
منتظرم اینفینیتی جان تشریف بیارن عیدی بدن من برم بخوابم:face_with_tears_of_joy:صابون به دلتون نزنین اون الان ۳ ساله به ما عیدی نداده😑😂
-
@0yasin-sh0 عمو داداش عمه ؟ نه یه لحظه رجوع کن ببین چی گفتی :face_with_tears_of_joy:
شام خوردی ؟
نکنه کمبود خواب داری؟
بچه از دست رفت.......:confused_face: :face_with_tears_of_joy:@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0 عمو داداش عمه ؟ نه یه لحظه رجوع کن ببین چی گفتی :face_with_tears_of_joy:
شام خوردی ؟
نکنه کمبود خواب داری؟
بچه از دست رفت.......:confused_face: :face_with_tears_of_joy:همایون چطوری دوازدهم درسی میخونی😂😂
عموی تو میشه داداشِ عمت یا داداشِ خالت؟ -
نه ماه بود تلویزیونمون وصل نبود داشتیم زندگی میکردیما
الآنم زدم قطعش کردم 🚶🏻 -
@Alba یه سوال مثلا ناظم قبلی مریم خانوم چند بار اخطار دادن شما به اون چندبار اخطار هم کار دارین یا نه؟😂
شب عیدی این چه سوالاتیه😑😂
@Alba میخواستم ببینم اینا هم پاک میشه یا نه😂