هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655 خب نباید بخوابه😂
-
@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Venus655 ممنونم ...
یاسین جان هم امشب کارشون افتاده به من دایی دایی میکنن...... الان یه تومن رو واریز نکنم حسابشون دیگه دایی در کار نیست:face_with_tears_of_joy:اره عزیز اگر بزنی یک تومن رو که دایی هستی نزنی میشی عمو داداشِ عمه😂
@0yasin-sh0 عمو داداش عمه ؟ نه یه لحظه رجوع کن ببین چی گفتی :face_with_tears_of_joy:
شام خوردی ؟
نکنه کمبود خواب داری؟
بچه از دست رفت.......:confused_face: :face_with_tears_of_joy: -
@0yasin-sh0 تو رفتی تو کار بیت کوین؟
برکانا داییییییی احسنت!
خب فردا میام برا منم از این بیت کوین بزن ......
هندزفری با کلاس بود ....:expressionless_face: با 700 تومن بلوتوثی میخریدی :face_with_raised_eyebrow: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:پس من فردا خودم میام میریم بنگاه یه تومن رو خودم تحویل بدم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
ایست قلبی؟؟
بلاکت کردم .... دم عیدی داره من رو میکشه:face_with_tears_of_joy:@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برکانا داییییییی احسنت!
هندزفری با کلاس بود ....:expressionless_face: با 700 تومن بلوتوثی میخریدی :face_with_raised_eyebrow: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:پس من فردا خودم میام میریم بنگاه یه تومن رو خودم تحویل بدم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
ایست قلبی؟؟
بلاکت کردم .... دم عیدی داره من رو میکشه:face_with_tears_of_joy:نه تو کارش که نیستم ولی خب یک سرکی میکشیم😂
باکلاس باشه...هدست گیمینگ با رقص نور سفارش دادم😂
بیا بریم بنگاه اشنا من😂😂
یس دایی داره میمیره😂 بالاخره مردم ماهیچه میخورن😂 -
@Alba یه سوال مثلا ناظم قبلی مریم خانوم چند بار اخطار دادن شما به اون چندبار اخطار هم کار دارین یا نه؟😂
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba یه سوال مثلا ناظم قبلی مریم خانوم چند بار اخطار دادن شما به اون چندبار اخطار هم کار دارین یا نه؟😂
شب عیدی این چه سوالاتیه😑😂
-
@Señorita متشکرم .....:rose:
انشاا... :beaming_face_with_smiling_eyes:
منتظرم اینفینیتی جان تشریف بیارن عیدی بدن من برم بخوابم:face_with_tears_of_joy:@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita متشکرم .....:rose:
انشاا... :beaming_face_with_smiling_eyes:
منتظرم اینفینیتی جان تشریف بیارن عیدی بدن من برم بخوابم:face_with_tears_of_joy:صابون به دلتون نزنین اون الان ۳ ساله به ما عیدی نداده😑😂
-
@0yasin-sh0 عمو داداش عمه ؟ نه یه لحظه رجوع کن ببین چی گفتی :face_with_tears_of_joy:
شام خوردی ؟
نکنه کمبود خواب داری؟
بچه از دست رفت.......:confused_face: :face_with_tears_of_joy:@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شام خوردی ؟
نکنه کمبود خواب داری؟
بچه از دست رفت.......:confused_face: :face_with_tears_of_joy:همایون چطوری دوازدهم درسی میخونی😂😂
عموی تو میشه داداشِ عمت یا داداشِ خالت؟ -
نه ماه بود تلویزیونمون وصل نبود داشتیم زندگی میکردیما
الآنم زدم قطعش کردم 🚶🏻 -
شب عیدی این چه سوالاتیه😑😂
@Alba میخواستم ببینم اینا هم پاک میشه یا نه😂
-
یعنی اخطارهای قبلی؟
-
یعنی اخطارهای قبلی؟
@Alba اره دیگه سال نو اخطار نو
-
@Venus655 اصلا محبت🌊🌊🌊 میزنه🤣
-
@Venus655 اصلا محبت🌊🌊🌊 میزنه🤣
-
@Venus655 به هر حال محبت موج میزنه🤣
-
برکانا داییییییی احسنت!
ایست قلبی؟؟
بلاکت کردم .... دم عیدی داره من رو میکشه:face_with_tears_of_joy:نه تو کارش که نیستم ولی خب یک سرکی میکشیم😂
باکلاس باشه...هدست گیمینگ با رقص نور سفارش دادم😂
بیا بریم بنگاه اشنا من😂😂
یس دایی داره میمیره😂 بالاخره مردم ماهیچه میخورن😂@0yasin-sh0
دوست من 42 ساله تو کار بیت کوین هست نتونسته روزانه ربع دلار دربیاره.
اونوقت تو یه دلار در میاری .... پس حسابی تو کارشی.... دروغ نگو ..:face_with_tears_of_joy:هدست گیمینگ؟!؟ سهام عدالت رو دادی به هدست نور پخش کن ؟ مگه استادیومه که نورافکن بخواد؟:face_with_rolling_eyes: :face_with_steam_from_nose: :face_with_tears_of_joy:
بنگاه رو می پیچونه...... !! یه میلیون میزنم برو هدست نور پخش کن بخر... خونه لامپ به این بزرگی میره هدست رو نورانی کنه.... :unamused_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
بابت اون اخری هم خودت هزینه رو متقبل میشی ..... به من ربطی نداره:face_with_tears_of_joy:
-
@Alba
احساس میکنم من رو بلاک کردین!!:face_with_tears_of_joy: -
نه قبلیا میمونه😑💔😂
-
شام خوردی ؟
نکنه کمبود خواب داری؟
بچه از دست رفت.......:confused_face: :face_with_tears_of_joy:همایون چطوری دوازدهم درسی میخونی😂😂
عموی تو میشه داداشِ عمت یا داداشِ خالت؟@0yasin-sh0 من فکر کردم داری میگی عموی داداش عمه:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: