هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Rahman Aa
سلام رحمان عیدت مبارک -
تحویل فقط به همسر
-
@0yasin-sh0
واریز کردم به حسابتوننوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 سلام عیدو تو هم مبارک نباید عیدمونو بدی نیسمتو رد کن بیاد
-
@0yasin-sh0 خیلی ممنونم که به یادم بودید
عید شماهم مبارکا باشه و امیدوارم بهترین اتفاقا براتون توی سال جدید رقم بخورهنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSara_R مرسی
-
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 بی ادب
اول تو بخور بعد من میخورم
سوسول -
Rahman Aa
اگه میخوای میتونم جزوه طلایی عیدی بدم بت -
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 ای نامرد خیلی خب با یکی توافق میکنم بیاد ربع ستش مال من ربع دیگش مال اون معامله عادلانه ایی هستا
-
@0Farzam0 بی ادب
اول تو بخور بعد من میخورم
سوسول@Fateme-goli
سر یه بستنی 20 تومنی
واقعا که -
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 تو بگو ۲ تومن
-
@0Farzam0 ای نامرد خیلی خب با یکی توافق میکنم بیاد ربع ستش مال من ربع دیگش مال اون معامله عادلانه ایی هستا
Rahman Aa
به شرط حداقل 1 سال زندگی -
@0Farzam0 تو بگو ۲ تومن
@Fateme-goli
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 من سر بستنی شوخی ندارم
-
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 این جزو شرط نبودا
-
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی کسی هست بیاد توافقییی کار کنیم فرزام نیم ست قرار بده ها ربعش مال اون ربع دیگشم مال من بیا این ور بازار
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa احوالت رحمن
عیدت مبارک -
Rahman Aa احوالت رحمن
عیدت مبارکنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli سلام فاطمه عید تو هم مبارک ایشاللله کلی بستنی بخوریی
-
هعی کسی هست بیاد توافقییی کار کنیم فرزام نیم ست قرار بده ها ربعش مال اون ربع دیگشم مال من بیا این ور بازار
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده