هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Alba
سانیا هر سه این اقایون رو 3 روز بنداز تو سیاهچاله انجمندستت طلاMr.Amir1
@Musician
Seyed sadegh Razavi -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician منم منم
-
@Soniaaa
-
Mr.Amir1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
سانیا خودشو بنداز
این قوانین رو نقض کرد
> میدونی که من چقدر بچه خوبیم؟ -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
من با شما اصلا شوخی ندارم
سید جان شما خودت درباره تاثیرات کاملاالعیان دمپایی از سوی مادر ، مخالفی؟کاملا موافقمدمپایی مادر گله،هر کی نخوره خُله
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician
-
M.Shajarian تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi من میگم این سید چقدر خوبه .....
واقعا این همراهیت خیلی به جا بود -
M.Shajarian تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mr.Amir1replied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician
حقیقته️ -
Mr.Amir1
بله بله
ندیده بودم کسی از خودش تعریف کنه -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط Seyed sadegh Razavi انجام شده
@Fateme-goli یا ابلفضل
خیلی ممنون،منم بد نیستم
ارادتمندم
خاکیم
چشم بزرگیتونو میرسونم️
فقط من داداش ندارم متاسفانه
بجاش دو تا خواهر دارم -
Mr.Amir1 راستی سال نو مبارک
ایام به کامتون باشه -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa بگین بندازن پس
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Seyed sadegh Razavi من میگم این سید چقدر خوبه .....
خوبی از خودته داداش️
واقعا این همراهیت خیلی به جا بود
وظیفه بود
-
M.Shajarian تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi خودت برو سیاهچاله چرا از عوض من اعلام موافقت میکنی؟
-
M.Shajarian تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
قربانت
100 تومن ریختم حسابت -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician دریافت شد
640468/1000113