هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من ایکیو دارم تست های با رنگ بندی و تیپ بندی جدا کرده.
خیلی هم سوالاش خوبه هم زمان 3 تا کتاب انگار داره خونده میشه..راستی برای اون کلره هم معلمم این طور گفتند.
(دو تا از اتمهای کلر تغییر عدد اکسایش دارند . چون دو تای دیگه در ساختار منگنز کلرید تغییر عدد اکسایش پیدا نکرده اند . برای کلر دو واحد مبادله الکترون در نظر بگیرید
)گفتم به شما هم اطلاع بدم.
موفق باشید -
من ایکیو دارم تست های با رنگ بندی و تیپ بندی جدا کرده.
خیلی هم سوالاش خوبه هم زمان 3 تا کتاب انگار داره خونده میشه..راستی برای اون کلره هم معلمم این طور گفتند.
(دو تا از اتمهای کلر تغییر عدد اکسایش دارند . چون دو تای دیگه در ساختار منگنز کلرید تغییر عدد اکسایش پیدا نکرده اند . برای کلر دو واحد مبادله الکترون در نظر بگیرید
)گفتم به شما هم اطلاع بدم.
موفق باشید -
jahad_121
ممنون بابت معرفی زیست .
من که اون دلیل رو هم خودم گفتم اول صبح ساعت ۵ هم دیشب تو فیلم نکتشو گفتم . ولی ممنون
بله منم فرستادم که گفتم باشم دیوه سند تایید
حرفتون
ببخشید من عادت دارم یک چیزی که یاد میگرم یا یک جا می بینم به معلمم میگم برام توضیح بده و.. این چیزا. نکته ای تو تستا می بینم بازم می رم ازشون می پرسم تا از گفته ایشونم شنیده باشم.
دیگه این طور شد -
بله منم فرستادم که گفتم باشم دیوه سند تایید
حرفتون
ببخشید من عادت دارم یک چیزی که یاد میگرم یا یک جا می بینم به معلمم میگم برام توضیح بده و.. این چیزا. نکته ای تو تستا می بینم بازم می رم ازشون می پرسم تا از گفته ایشونم شنیده باشم.
دیگه این طور شد -
ولی بردیا تو این ۵_۶ ماه با استوری هایی که میذاشت و نشون داد که پشت مردمه همه چیز رو از دست داد...
مجوز، لیبل، اسپانسر و....
فک کنم هدفش خیلی بالاتر از این حرفاست و به خاطر رسیدن به هدف اصلی از یه سری چیزای دیگه گذشت
و یه حسن این اتفاق اینه که دیگه از این به بعد تو آهنگاش دست و بالش بیشتر بازه... -
jahad_121 خب یه سوال میدم بهتون حل کنید از معلمتون هم بپرسید
البته این سوال اشک هرکسیو میتونه دربیاره
-
خیلی ممنون
حالا شما بفرستید ولی باز دوباره الان زوده برم بپرسم.
یکمی که گذشت باز ازسون می پرسم شایدم صبر نکردم همین شبی پرسیدم -
_MILAD_
خیلی ممنون
خب همین که دما و ابنا داره هنوز اینا مسائل ش نخوندم.نگهش می دارم خوندم میام روش فکر می کنم حیفه بسوزونمش.
بعد تعطیلات عید این قسمت مسائل ش می رسم با کلاس نکته و تست ها دارم پیش می برم -
صبحی هم تو آزمون نستب مولی هاش ون به دست میوردم بعد تو یک دما غیر stp داده بود نمی تونستم حل کنم. نخوندمشونش هنوز چطور حل میشه
از کلاس دهم تا حالا دیگه نخوندم هی لعنت بر مدرسه
-
@ABR_DJ اونا بابا بچه های شهرای بالان این بچه ساحلی همبن بچه های کوچیکه پس کوچه های روستا کناریه
اگ بهشون امکانات بدن بدون شک رنک یک جهانن البته همین الانم جزو 3تا شانس اصلی قهرمانی المپیکندگ اگه امکانات روسیه و پرتغالو داشتن ک دیگه هیچ