هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
متاسفم برات
-
ولی این آهنگ بی کلامه چقدر آرامش بخش بود :))
-
تست میزنم ولی نمیفهمم چی ب چیه خستممم
-
مهمونیم بعد مسخره اینجاست که یه پسرداییم هم هست که یه سال ازم کوچیکتره
انقدر باهم بدیم که فکرکنم ۲ سال میشه که اصلا بهم سلام نکردیم
خوبه همبازی بچگی بودیم
چا روزایی بود -
مهمونیم بعد مسخره اینجاست که یه پسرداییم هم هست که یه سال ازم کوچیکتره
انقدر باهم بدیم که فکرکنم ۲ سال میشه که اصلا بهم سلام نکردیم
خوبه همبازی بچگی بودیم
چا روزایی بودGharibe Gomnam
عه من و پسر داییم! -
Gharibe Gomnam
عه من و پسر داییم!زهرا بنده خدا 2
من پسردایی چندتا دیگه هم دارم ولی این یکی خیلی بی ادبه
بی ادب -
و من که پسر دایی ندارم
-
@Danial-al
وجدانت روشن شد؟ -
@Danial-al
یس
از پروفت مشخصه
پاکی و متانت موج میزنه -
هیچ کس دقیقا نمیداند چرا جهان زمین را خلق کرد و چرا حیات در زمین شکل گرفت؟
به نظر میرسد حضور کهکشانها، #ستارگان، سیارات و در نهایت حیات وابسته به یک سری ثابتهای #فیزیکی بنیادی باشد که بدون آنها هیچ چیز قابل تعریف نیست.
نظریه جهانهای چندگانه بیان میکند جهان ما تنها یکی از بینهایت جهان دیگری است که به طور پیوسته جهانهایی در آن متولد میشود.
جهانهای نوزاد به طور وسیعی توسط قوانین بنیادی فیزیک ساخته میشوند، ولی فقط تعداد بسیار کمی از آنها از جمله زمین، مستعد #حیات هستند. -
به نظر میرسد حضور کهکشانها، #ستارگان، سیارات و در نهایت حیات وابسته به یک سری ثابتهای #فیزیکی بنیادی باشد که بدون آنها هیچ چیز قابل تعریف نیست.
نظریه جهانهای چندگانه بیان میکند جهان ما تنها یکی از بینهایت جهان دیگری است که به طور پیوسته جهانهایی در آن متولد میشود.
جهانهای نوزاد به طور وسیعی توسط قوانین بنیادی فیزیک ساخته میشوند، ولی فقط تعداد بسیار کمی از آنها از جمله زمین، مستعد #حیات هستند.Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جهانهای نوزاد به طور وسیعی توسط قوانین بنیادی فیزیک ساخته میشوند، ولی فقط تعداد بسیار کمی از آنها از جمله زمین، مستعد #حیات هستند.چرا انقدر پیچ در پیچ توضیح داده
یعنی خواسته با سوال کردن به سوال قبلیش جواب بده