هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

-
همینکه حرص طارمی دربیاد واسه ما کلیه :face_with_tears_of_joy:
#delet
-
rose77
3/10 بازی با استقلاله
:smiling_face_with_open_mouth: -
rose77
3/10 بازی با استقلاله
:smiling_face_with_open_mouth: -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
3/10 بازی با استقلاله
:smiling_face_with_open_mouth:اره :speak-no-evil_monkey:
دوست نداشتم بیافتیم جلو شما دیگه من معذرت میخوامrose77
14هم همین ماه یه گل ازما خوردینا :/
حواستون باشه ....هشدار بود فقط :face_with_tears_of_joy: -
rose77
حواستون باشه ....هشدار بود فقط :face_with_tears_of_joy:@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
حواستون باشه ....هشدار بود فقط :face_with_tears_of_joy:من دلم نمیاد با تو بحث کنم چون من از خودتونم :see-no-evil_monkey: :face_blowing_a_kiss:
-
rose77
حواستون باشه ....هشدار بود فقط :face_with_tears_of_joy:من دلم نمیاد با تو بحث کنم چون من از خودتونم :see-no-evil_monkey: :face_blowing_a_kiss:
rose77
بحث چیه عزیزجان ....
من وتوپ ودروازه وتیم ملی ولالیگا ومحوطه جریمه وفردوسی پور :face_with_tears_of_joy: فدای خدای جذابیت بشیم الهیییییی:smiling_face_with_heart-eyes: -
rose77
بحث چیه عزیزجان ....
من وتوپ ودروازه وتیم ملی ولالیگا ومحوطه جریمه وفردوسی پور :face_with_tears_of_joy: فدای خدای جذابیت بشیم الهیییییی:smiling_face_with_heart-eyes:@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
بحث چیه عزیزجان ....
من وتوپ ودروازه وتیم ملی ولالیگا ومحوطه جریمه وفردوسی پور :face_with_tears_of_joy: فدای خدای جذابیت بشیم الهیییییی:smiling_face_with_heart-eyes:ای جاننننننن شرمنده کردی :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :kissing_face_with_smiling_eyes:
-
rose77
بحث چیه عزیزجان ....
من وتوپ ودروازه وتیم ملی ولالیگا ومحوطه جریمه وفردوسی پور :face_with_tears_of_joy: فدای خدای جذابیت بشیم الهیییییی:smiling_face_with_heart-eyes:ای جاننننننن شرمنده کردی :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :kissing_face_with_smiling_eyes:
rose77
ولی این دلیل نمیشه که یه گل مهمونتون نکنیم :face_with_tears_of_joy:
روسی گل :face_blowing_a_kiss:
روز خوش -
rose77
ولی این دلیل نمیشه که یه گل مهمونتون نکنیم :face_with_tears_of_joy:
روسی گل :face_blowing_a_kiss:
روز خوش -
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!