هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
چه خبرتونهههههه دقیقا جایی که تخت جمشید و پاسارگاد هست، باید بیشترین امامزاده رو داشته باشه؟؟؟    Matin Mousavi 1 
 ربطش رو نگرفتم 
- 
از ماز تماس گرفتن 
 راجع به سطح سوالات بپرسن
 خب من چطور نظر بدم وقتی آزمونامو نمیدم:)@Matrix 
 پس شمارتونو از کجا آوردن؟
- 
Reza-H ثبت نامکردم 
 آزمونو خودم نمیدم
 چون نرسیدم به بودجه بندی
- 
Reza-H ثبت نامکردم 
 آزمونو خودم نمیدم
 چون نرسیدم به بودجه بندی@Matrix 
 آها
- 
زمان ثبت نام کنکور تا چه روزیه؟ 
- 
@Danial-al وای مرسی 
 البته نمیشد دوتا سهمیه انتخاب کرد
 سهمیه منطقه خود ب خود تأثیر میزاره ولی خیالم راحت شد
 دمت گرم فقط یه سوال پارسال مثلاً اینجوری بود که وقتی ثبت نهایی رو میزدیم کد پیگیری و شماره پرونده میداد،ولی امسال هیچی نداده و فقط بالای صفحه نوشته کد پیگیری که اونم کلمات انگلیسی هست. 
 واسه شمام همینطوره ؟
- 
Reza-H 
 تا ۲۱ ام
- 
@Zahra-HD اها اره یادم نبود زیاد میونه خوبی نداری با داداشت  
- 
@Zahra-HD اها اره یادم نبود زیاد میونه خوبی نداری با داداشت  @0yasin-sh0 
 ظهرت بخیر پسر.
 خوبی؟
- 
Matin Mousavi 1 
 ربطش رو نگرفتم Reza-H ربطش اینه که چرا جایی که بخش زیادی از تاریخ و تمدن ایران اونجاس باید بیشترین امامزاده رو داشته باشه؟ عجیب نیست این؟ 
- 
Matin Mousavi 1 
 کرمانشاه جزء کمترین هاست  کمترین کوردستان و کرمانشاه سوم 
- 
Matin Mousavi 1 
 کهگیلویه و بویراحمد به نسبت مساحت بیشترینه فکر کنمReza-H از لحاط تعدادی نگاه کن 
- 
Reza-H ربطش اینه که چرا جایی که بخش زیادی از تاریخ و تمدن ایران اونجاس باید بیشترین امامزاده رو داشته باشه؟ عجیب نیست این؟ Matin Mousavi 1 
 میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟
- 
Reza-H از لحاط تعدادی نگاه کن Matin Mousavi 1 
 بحث بیشتر رو تراکمه. وگرنه گفتم. مرز استان ها یه قرارداد سیاسیه بیشتر تا یک موضوع زمین شناسی یا تاریخی
- 
@ABR_DJ نزار پای خیلی مباحثو اینجا وا کنماااا...      ️ ️   ️ ️Seyed sadegh Razavi حالا ما سه تا بازی بد بودیم هوا برتون داشت    
 پارسال ما ۴ بر صفر باختیم رفتیم قهرمان سی ال شدیم
 شما که دیشب ۴ بر صفر باختید فوقش لالیگا ببرید  
- 
Matin Mousavi 1 
 میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Matin Mousavi 1 
 میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟ببین چرا جایی مثل خراسان که امام هشتم هم اونجاست نباید بیشتر امامزاده داشته باشه؟ چرا باید مناطق شمالی ایران که خوش آب و هوا هستن و جایی مثل فارس بیشترین رو داشته باشن؟ بعد اصلا فلسفه امامزاده رو میدونی؟ اگه بدونی متوجه میشی که چرا فارس اینقدر امامزاده داره! 
- 
Matin Mousavi 1 
 بحث بیشتر رو تراکمه. وگرنه گفتم. مرز استان ها یه قرارداد سیاسیه بیشتر تا یک موضوع زمین شناسی یا تاریخیReza-H خو پس یه نگاهی هم به مازندران بنداز! 
- 
دلم می خواد از شاد و ایتا و اینا کلان خارج شم. 
 غیب.
 حوصله هیچی ندارم 
 یک پیامیم معلمون داده. نمی خوام ببینم برای همین امتحانا نوبت دومه.
- 
چی میسه اصلان نباشم. 
- 
کاش هیچ کس بهم دسترسی نداشت. 
 هیچ کس نه منو می شناخت
 چه برسه به اینکه بخواد شماره ای داسته باشه. یا چمی دونم بدونه کجام

|
 |

شعردانه
شعردانه