هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از ماز تماس گرفتن
راجع به سطح سوالات بپرسن
خب من چطور نظر بدم وقتی آزمونامو نمیدم:)@Matrix
پس شمارتونو از کجا آوردن؟ -
Reza-H ثبت نامکردم
آزمونو خودم نمیدم
چون نرسیدم به بودجه بندی -
Reza-H ثبت نامکردم
آزمونو خودم نمیدم
چون نرسیدم به بودجه بندی@Matrix
آها -
زمان ثبت نام کنکور تا چه روزیه؟
-
@Danial-al وای مرسی
البته نمیشد دوتا سهمیه انتخاب کرد
سهمیه منطقه خود ب خود تأثیر میزاره ولی خیالم راحت شد
دمت گرمفقط یه سوال پارسال مثلاً اینجوری بود که وقتی ثبت نهایی رو میزدیم کد پیگیری و شماره پرونده میداد،ولی امسال هیچی نداده و فقط بالای صفحه نوشته کد پیگیری که اونم کلمات انگلیسی هست.
واسه شمام همینطوره ؟ -
Reza-H
تا ۲۱ ام -
@Zahra-HD اها اره یادم نبود زیاد میونه خوبی نداری با داداشت
-
@Zahra-HD اها اره یادم نبود زیاد میونه خوبی نداری با داداشت
@0yasin-sh0
ظهرت بخیر پسر.
خوبی؟ -
Matin Mousavi 1
ربطش رو نگرفتمReza-H ربطش اینه که چرا جایی که بخش زیادی از تاریخ و تمدن ایران اونجاس باید بیشترین امامزاده رو داشته باشه؟ عجیب نیست این؟
-
Matin Mousavi 1
کرمانشاه جزء کمترین هاستکمترین کوردستان و کرمانشاه سوم
-
Matin Mousavi 1
کهگیلویه و بویراحمد به نسبت مساحت بیشترینه فکر کنمReza-H از لحاط تعدادی نگاه کن
-
Reza-H ربطش اینه که چرا جایی که بخش زیادی از تاریخ و تمدن ایران اونجاس باید بیشترین امامزاده رو داشته باشه؟ عجیب نیست این؟
Matin Mousavi 1
میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟ -
Reza-H از لحاط تعدادی نگاه کن
Matin Mousavi 1
بحث بیشتر رو تراکمه. وگرنه گفتم. مرز استان ها یه قرارداد سیاسیه بیشتر تا یک موضوع زمین شناسی یا تاریخی -
@ABR_DJ نزار پای خیلی مباحثو اینجا وا کنماااا...
️
️
Seyed sadegh Razavi حالا ما سه تا بازی بد بودیم هوا برتون داشت
پارسال ما ۴ بر صفر باختیم رفتیم قهرمان سی ال شدیم
شما که دیشب ۴ بر صفر باختید فوقش لالیگا ببرید -
Matin Mousavi 1
میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1
میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟ببین چرا جایی مثل خراسان که امام هشتم هم اونجاست نباید بیشتر امامزاده داشته باشه؟ چرا باید مناطق شمالی ایران که خوش آب و هوا هستن و جایی مثل فارس بیشترین رو داشته باشن؟
بعد اصلا فلسفه امامزاده رو میدونی؟ اگه بدونی متوجه میشی که چرا فارس اینقدر امامزاده داره!
-
Matin Mousavi 1
بحث بیشتر رو تراکمه. وگرنه گفتم. مرز استان ها یه قرارداد سیاسیه بیشتر تا یک موضوع زمین شناسی یا تاریخیReza-H خو پس یه نگاهی هم به مازندران بنداز!
-
دلم می خواد از شاد و ایتا و اینا کلان خارج شم.
غیب.
حوصله هیچی ندارم
یک پیامیم معلمون داده. نمی خوام ببینم برای همین امتحانا نوبت دومه. -
چی میسه اصلان نباشم.
-
کاش هیچ کس بهم دسترسی نداشت.
هیچ کس نه منو می شناخت
چه برسه به اینکه بخواد شماره ای داسته باشه. یا چمی دونم بدونه کجام -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1
میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟ببین چرا جایی مثل خراسان که امام هشتم هم اونجاست نباید بیشتر امامزاده داشته باشه؟ چرا باید مناطق شمالی ایران که خوش آب و هوا هستن و جایی مثل فارس بیشترین رو داشته باشن؟
بعد اصلا فلسفه امامزاده رو میدونی؟ اگه بدونی متوجه میشی که چرا فارس اینقدر امامزاده داره!
Matin Mousavi 1
توجه کن که باید تمام خصوصیات اون زمانه رو در نظر بگیریم.
معمول این هست که مسافری که از خارج از ایران میاد یا اقوامی که وارد ایران میشن، در مناطقی اتراق دائمی یا موقت می کنن که خاک حاصلخیز، آب وهوای مناسب، مناطق شهری زیاد، خطوط حمل و نقل راحتی داشته باشه.
از بهترین استان ها برای این موضوع استان های شمالی و استان های همواری مثل فارسه.
در ثانی. امام رضا به خاطر راحت تر بودن خودشون نبود که به مشهد رفتن. درحالیکه مشهد گزینه با اولویت اول برای زندگی نیست. به خاطر اجبار خلیفه عباسی به اونجا مجبور شدن برن.ثالثا امام زاده که فلسفه خاصی نمی خواد که بخوایم به عنوان افراد ماوراالطبیعی بهشون نگاه کنیم. همون طور که تمدن های چهارهزار سال قبل با تفکر و بررسی عوامل مختلف بهترین جا رو برای مثلا پایتخت انتخاب می کردن. افراد معمولی مثل خانواده هایی که منتسب به ائمه بودن هم بهترین گزینه رو با در نظر گرفتن همه عوامل انتخاب می کردن