هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H نیش و کنایه نیست!
اینجا هرجور صلاح بدونن باید رفتار کرد. نه هرجور خودت صلاح بدونی
Matin Mousavi 1
اگر من صلاح بدونم یه کاری انجام بدم که به دیگرون آسیب بزنه، آیا باید به صلاحدید من احترام گذاشت و به اون عمل کرد؟ -
Matin Mousavi 1
یه وقتایی یه جمله. یه حرف یا یه چشمک میتونه یه ملتی رو به باد بده
حرف به حرف کلمات آدم در جامعه و دنیا تاثیر دارنReza-H اون جمله هییییچ ربطی به کسی نداشت. طرف حسابش هیییچ شخص یا قوم یا ملت یا زبون یا شهر یا استان یا مردم یا رنگ خاصی نبود
-
Matin Mousavi 1
اگر من صلاح بدونم یه کاری انجام بدم که به دیگرون آسیب بزنه، آیا باید به صلاحدید من احترام گذاشت و به اون عمل کرد؟Reza-H چرا مگه شما با خدا حرف بزنی، به کسی آسیب میرسونه؟
-
Reza-H اون جمله هییییچ ربطی به کسی نداشت. طرف حسابش هیییچ شخص یا قوم یا ملت یا زبون یا شهر یا استان یا مردم یا رنگ خاصی نبود
Matin Mousavi 1
حالا من نمی دونم چی بوده. قضاوت نمی کنم. ولی اصول کلی رو گفتم -
Matin Mousavi 1
حالا من نمی دونم چی بوده. قضاوت نمی کنم. ولی اصول کلی رو گفتمReza-H پس سخن کوتا باید والسلام
-
کاش واقعا ارسطو راست میگفت و نفس کشیدن برا خنک کردن قلب بود!
-
@Soniaaa یه لپتاپه حالا قلبت چرا داغ کرده
-
@Soniaaa یه لپتاپه حالا قلبت چرا داغ کرده
Matin Mousavi 1
نه لپتاپ ک هیچ کلی میگم
پروژه های بابام پرید مجبوره مجدد تایپ کنه -
Matin Mousavi 1
نه لپتاپ ک هیچ کلی میگم
پروژه های بابام پرید مجبوره مجدد تایپ کنه@Soniaaa اووووووه
پس به نظرم تا اطلاع ثانوی هیچ صحبتی تو خونه نکن
-
مطمئنم زیست شناسا وقتی یه چیزیو کشف میکنن
اولین سوالی که از خودشون میپرسن اینه که:
خب حالا اسمشو چی بذاریم که هیچکس نتونه تلفظش کنه؟!Sachli
ریبولوز بیس فسفات کربوکسیلاز اکسیژناز : -
Gharibe Gomnam روبه فارس هم فرار میکردن؟
Matin Mousavi 1
اولش خواستم جواب بدم اما با خودم گفتم تهش چی میشه؟ خیلی مواقع بی نتیجه میمونه بحث ها و خیلی مواقع دعوا میشه
اینکه منو شما در یه سری زمینه ها عقاید مشترک داریم و یه سری هم عقاید غیرمشترک کاملا امری عادیه
اما میدونین یکی از چیزای جذاب ادما اینه که خیلی مواقع دوست ندارن حرفی که به مزاجشون خوش نمیاد رو بشنون و این در ذات همه ادمهاست
شما درباره تاریخ ایران باستان کتاب خوندین اما میتونین در این باره کتای بخونید خیلی بیشتر از ما راهنماییتون میکنه واقعا
اما گاهی اوقات قبل از خوندن هرچیزی مثلا قبل از خوندن فلسفه ادم باید عقاید خودش رو محکم بکنه بعضی چیزا چاقوی دولبه هستن
اگر شما دنبال حقیقت هستین به منی که یه مسلمون واقعی نیستم مراجعه نکنید
چون ما خودمون برای سوالاتمون به منابع مرجع مراجعه میکنیم خیلی از سوالاتی که برای شما پیش میاد برای من پیش نمیاد خیلی از سوالاتی هم که برای من پیش میاد ممکنه برای شما پیش نیاد
واقعا بیاین از دوطرف اطلاعات جمع بکنیم
یک نفر میگفت شما یه رشته ای دوست داری ولی خانوادت دوست ندارن
شما شروع میکنی به جمع کردن مزیت هاش
خانوادت شروع میکنن به جمع کردن معایبش
و بدون اینکه متوجه باشین دارید به هم کمک میکنید که اون رشته رو بهتر بشناسیم
شما که خودتونم میدونین خیلی از بحث ها تهش بی نتیجه است
چون یا اطلاعات کافی نیست
یا ما طبق اون حقیقتی که خودمون میخواستیم بهش دست پیدا بکنیم مطالعه داشتیم و نخواستیم حقایقی که علیه چیزی که دوست داریم باشن رو بخونیم و مطالعه بکنیم
دیگه لپ کلام اینکه
این تاپیک جاش نیست و میتونیم به جای اینکه نظرات ناقص مارو ببینید مطالعه بکنید در رابطه اش -
@Soniaaa اووووووه
پس به نظرم تا اطلاع ثانوی هیچ صحبتی تو خونه نکن
Matin Mousavi 1
نه اون ک خوب شد اصن باهاش قهرم -
Gharibe Gomnam روبه فارس هم فرار میکردن؟
بله من استان فارسم.
سوال کردم این موردی که ریحانه گقت براب اینجا هم همین طور. کلان پخش شدن. برای مه شناسایی نشد. یزد کرمان و..
سمت فارس به خاطر وجود برادر امام رضا هم بوده. -
Sachli
برنمیتابمممم -
Sachli
چطوری رقیه خوبی
خوابمو خوندی؟ -
من شبی می رم می گیرم.
دیگه دلم طاقت نداره