هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1
پس چی؟... -
نمونه سوال های شبه نهایی کجا میسه گیدا رد
-
کاش زودتر بر گردیم ...
-
Gharibe Gomnam ببینید افراد همونطور که گفتید دوست ندارن چیزی که برخلاف میلشونه رو بپذیرن! چون سالها اینا توی گوششون خونده شده. تغیر عقیده کسی هم کار منو شما نیست! من برا همینه که این مدتهاست با کسی بحث نکردم چون وقت هدر دادنه! کسی که بخواد باید خودش توی خودش تغیر کنه نه من تغیرش بدم. کسی که سالها توی گوشش خونده بودن که زمین صافه، نمیتونست قبول کنه که زمین گرده! این مسائل به سالها زمان نیاز داره.
من به مراجع هم مراجعه کردم ولی کسی جوابی نداره که بده. جواب میدن ها ولی جواباشون به درد خودشون میخوره! فقط از بحث فاصله میگیرن و دور میشن.
من تو این چند سال یچیزی رو خوب یاد گرفتم و دیدم، عقاید سیاسی و مذهبی افراد به این راحتی تغیر نخواهد کرد و حرف کسی رو هم قبول نخواهند کرد. مگر از درون خودشون تغیر کنن. من بارها سر این مسائل مشکلات برام پیش اومده و به خودم گفتم که دیگه بحث نکنم ولی بازم آرومم نگرفته
Matin Mousavi 1
عه اینو الان دیدممنشنش نیومد واسم
دقیقا به این راحتیا تغییر نمیکنه
من براتون دعا میکنم هرچی که به نفعتونه براتون پیش بیاد -
خدایا...
من از دست این دختر چیکار کنم...
واقعا نمیدونم چی تو سرش میگذره... -
خجالتم خوبه شیمی به این خوبی چرا نزاشتین
-
ولی فقط واسه اینکه بهم قول داده برگرده
میشینه میخونه قبول کردم... -
Matin Mousavi 1
پس چی؟...زهرا بنده خدا 2 هیچ آئینی!
-
زهرا بنده خدا 2 هیچ آئینی!
Matin Mousavi 1
آها
ممنون -
زهرا بنده خدا 2 هیچ آئینی!
Matin Mousavi 1
یه سوال
روح و این چیزا رو قبول دارید؟ -
Matin Mousavi 1
یه سوال
روح و این چیزا رو قبول دارید؟زهرا بنده خدا 2 والا در مورد روح، بین بودن و نبودنش خیلی تو شک هستم. هنوز به نتیجهای نرسیدم که هست یا نه.
تنها چیزی که بودنش بهم ثابت شده و علم هم ثابتش کرده و بدون شک وجود داره، پروردگاره.
-
جدول ائون ،دوران ها و ... زمین خر است
-
عجب:|