هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@PYA من واسه المپیاد ریاضی خوندم ولی دقیقه نود ول کردم همه چی رو.المپیاد ریسکه!!فشار روانی داره که اگه قبول نشی کنکور هم رو خراب کردی.
-
_Biliifti_ من یکی میشناختم المپیادی نبود رفت برق شریف ولی یکی دیگه که المپیادی بود و نقره هم داشت رفت یه دانشگاه معمولی من از این خیلی ترسیدم.
-
_Biliifti_
یا امام سلامتی روح و روان
خب
پس از اون زمان کنکوری میخونید؟
من هنوزم نفهمیدم چرا فک میکردم شما کنکوری هستید
الان مرحله دوم رو میخونی؟@PYA
نه دهم یازدهم المپیاد میخوندم،امسال شروع کردم پروسه ی کنکور رو
مرحله دوم رو که یازدهم دادم قبول شدم جمعبندی مرحله سوم بود -
@Soniaaa جوووون بابا جاذابب
آره مشتاق دیدارررم
نمدونم دلم برا حرف زدن تنگ شده بود یا چ ولی کلا دلم تنگ شده بود برات با وجود اینکه همیشه اینجایی️
@Dr-Mahh
️
-
_Biliifti_ من یکی میشناختم المپیادی نبود رفت برق شریف ولی یکی دیگه که المپیادی بود و نقره هم داشت رفت یه دانشگاه معمولی من از این خیلی ترسیدم.
@mahdi_re
خب المپیاد دل بزرگی میخواد فارغ از اینکه باید از کل زندگیت بزنی سر نتیجه ای که تهش یه برگه کاغذ سهمیه ندن دستت:) -
@PYA
نه دهم یازدهم المپیاد میخوندم،امسال شروع کردم پروسه ی کنکور رو
مرحله دوم رو که یازدهم دادم قبول شدم جمعبندی مرحله سوم بود_Biliifti_ موفق باشید
پس منتظر نتایج بهتر از المپیاد باشیم ؟ -
_Biliifti_ موفق باشید
پس منتظر نتایج بهتر از المپیاد باشیم ؟@PYA
نه دیگه المپیاد جمعبندیاش تابستون یازدهم تموم شد
مرسی،همچنین! -
@mahdi_re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فشار روانی داره که اگه قبول نشی کنکور هم رو خراب کردی.
من:
_Biliifti_
تو خراب نکردی -
@mahdi_re
خب المپیاد دل بزرگی میخواد فارغ از اینکه باید از کل زندگیت بزنی سر نتیجه ای که تهش یه برگه کاغذ سهمیه ندن دستت:)_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mahdi_re
خب المپیاد دل بزرگی میخواد فارغ از اینکه باید از کل زندگیت بزنی سر نتیجه ای که تهش یه برگه کاغذ سهمیه ندن دستت:)ولی جذابیتش توی مسیرشه ...
هدف گاهی بی ارزش میشه چون مسیرش زیباس -
@PYA
نه دیگه المپیاد جمعبندیاش تابستون یازدهم تموم شد
مرسی،همچنین!_Biliifti_ اهان
پس الان دوازدهمید
همچنان خوشبختم -
@mahdi_re تنها آزمونی ک استرس و اضطراب نداشتم المپیاد بود
خیلی ریلکس بودماز کنکور جذاب تره
برا کنکور ریاضی فک نکنم ضرر داشته باشه@PYA ببین تو مثلا مرحله دوم رو قبول میشی ولی مدال برنز میاری .بعد میبینی که کنکور هیچی نخوندی و یه مدال برنز هم بیشتر نداری من این رو تو المپیادی ها دیدم و ترسیدم.
-
@mahdi_re اونیکه نقره داره رزومش قویه و راحت میتونه عضو بنیاد نخبگان بشه
و حتی انتقالی بگیره به دانشگاه تهران@PYA ولی هر رشته ای نمیتونه بره.
-
اعصابم ب روایت تصویر
-
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mahdi_re
خب المپیاد دل بزرگی میخواد فارغ از اینکه باید از کل زندگیت بزنی سر نتیجه ای که تهش یه برگه کاغذ سهمیه ندن دستت:)ولی جذابیتش توی مسیرشه ...
هدف گاهی بی ارزش میشه چون مسیرش زیباس@PYA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mahdi_re
هدف گاهیاز بی ارزش میشه چون مسیرش زیباسجذابیتش زمانی بُلد شده ست که تو مسیرش نباشی..
وقتی بیای توی مسیرش چه بخوای چه نخوای درگیر یه رقابتِ کثیف میشی که فقط و فقط تنها چیزی که واست مهمه رسیدن به سهمیه شه چون راه برگشتی نداری و تقریبا همه چیزتو گذاشتی وسط اینجاست که اگه ببازی کلتو باختی -
@mahdi_re
خب المپیاد دل بزرگی میخواد فارغ از اینکه باید از کل زندگیت بزنی سر نتیجه ای که تهش یه برگه کاغذ سهمیه ندن دستت:)_Biliifti_ اره ولی من که از مسیرش خوشم میومد به مراتب از کنکور جالب تر بود.شما چه المپیادی میخوندی؟
-
_Biliifti_ اره ولی من که از مسیرش خوشم میومد به مراتب از کنکور جالب تر بود.شما چه المپیادی میخوندی؟
@mahdi_re
من زیست بودم -
@0Farzam0
چرا