هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد کنکور میخوام از نرجس اسم کتاباشو بپرسم بخونم
نرجس خودش ۳ماهه هیچ کتابی رو نخونده
هرچی خوندی ایرانی نخون_Biliifti_
من کلا کتاب خون نیستم فقط درسی خوندم:/
البته بجز یسری تاریخ و شعر و اینا
عا اوکیه -
Forgotten
همونی ک راجب هولوکاسته؟ -
@Dr-Mahh
آها
خب پس شاید نیاز داری
میتونی یه چرت بزنی نیم ساعته، بعد سرحال ادامه بدی اگ میخوای بیدار بمونی... -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
بله -
amir ahmadi
کتاباش خوبن
من رو هیتلر گیرتیمااانوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
کتاباش خوبن
من رو هیتلر گیرتیماااهیتلر؟ واقعا؟
-
Forgotten
تایمش چقده -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
یادم نیس
فکر کنم 150 دقیقه اینا... -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
کتاباش خوبن
من رو هیتلر گیرتیماااهیتلر؟ واقعا؟
amir ahmadi
اره اگه بود الان یسریارو کشته بود حرص نمیخوردیم -
Forgotten
عا زیاده وقت کنم میبینم حتما
ممنون -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
من ی دوست فیلم بین دارم
کل مسیر مدرسه رو با اینکه میتونست از راه نزدیک تر برسه خونشون با من میومد که فیلمایی که میبینه رو برا من تعریف کنه
منم کل مسیر فقط سرمو تکون میدادم و نشون میدادم که دارم گوش میدم -
amir ahmadi
اره اگه بود الان یسریارو کشته بود حرص نمیخوردیمنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
اره اگه بود الان یسریارو کشته بود حرص نمیخوردیمبه پنجره خیره میشم...
-
_Biliifti_
انصافا ادبیات ایران هم خوبه ولی
چه شعر چه رمان ...نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهForgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
چه شعر چه رمان ...ادبیات ایران فوق العاده ست و کم افتخاری نیست داشتن یکی مثل سعدی و حافظ و امثالهم
بحث نویسنده و کتاب داخلی مطرحه اینجا که هرکی رسیده یه نوشته ای به نثر و شست و شوی مغزی تحویل داده و اسمشو گذاشتن نویسنده اگه یه نویسنده ی خوب داشتیم صمد بهرنگی بود که همونم برچسب صد انقلاب زدن روش که خب به نظر میرسه انتشارات خوبی هم جز دو سه تا نداریم.. -
_Biliifti_
من کلا کتاب خون نیستم فقط درسی خوندم:/
البته بجز یسری تاریخ و شعر و اینا
عا اوکیهنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
تو پلشتی که کتاب نمیخونی. -
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
اره بدبخت تراز من اونیه که نیمه ی گم شده ش منم.نیمه تو گم نشده
فرار کردهنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
اها.درسته. -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سکانس هست تو فهرست شیندلر
یه یهودی تو اردوگاه کار اجباری خسته میشه ، صاب کار تفنگش رو در میاره میخواد بکشتش...میبینه گلوله نمونده!
گلوله میندازه توش...باز میبینه نمیشه...گیر داره ...
آخرش برمیگرده میگه باشه برو بتمرگ کارتو انجام بده تا ببینم این چشه...
اون لحظه بود که حس کردم انگار تمام این رویا ها آرزو ها پوچه... -
@Soniaaa
تو پلشتی که کتاب نمیخونی._Biliifti_
الان اگه داشتم ادمم میشدم تو نزاشتی ببین یادت باشه -
من ی دوست فیلم بین دارم
کل مسیر مدرسه رو با اینکه میتونست از راه نزدیک تر برسه خونشون با من میومد که فیلمایی که میبینه رو برا من تعریف کنه
منم کل مسیر فقط سرمو تکون میدادم و نشون میدادم که دارم گوش میدم@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من ی دوست فیلم بین دارم
منم کل مسیر فقط سرمو تکون میدادم و نشون میدادم که دارم گوش میدمتازه وسط زمستون باهم بستنی میخوردیم تو راه
-
Forgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
چه شعر چه رمان ...ادبیات ایران فوق العاده ست و کم افتخاری نیست داشتن یکی مثل سعدی و حافظ و امثالهم
بحث نویسنده و کتاب داخلی مطرحه اینجا که هرکی رسیده یه نوشته ای به نثر و شست و شوی مغزی تحویل داده و اسمشو گذاشتن نویسنده اگه یه نویسنده ی خوب داشتیم صمد بهرنگی بود که همونم برچسب صد انقلاب زدن روش که خب به نظر میرسه انتشارات خوبی هم جز دو سه تا نداریم..نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
بحث نویسنده و کتاب داخلی مطرحه اینجا که هرکی رسیده یه نوشته ای به نثر و شست و شوی مغزی تحویل داده و اسمشو گذاشتن نویسنده اگه یه نویسنده ی خوب داشتیم صمد بهرنگی بود که همونم برچسب صد انقلاب زدن روش که خب به نظر میرسه انتشارات خوبی هم جز دو سه تا نداریم..این خانوم با سینما ایران هم مشکل دارهههههه
در حالی که عباس کیارستمی اصغر فرهادی و جعفر پناهی جزو ۱۰ کارگردان محبوب منتقدا داخل چند سال اخیر شده بودن تو یه نظرسنجی -
_Biliifti_
بحث نویسنده و کتاب داخلی مطرحه اینجا که هرکی رسیده یه نوشته ای به نثر و شست و شوی مغزی تحویل داده و اسمشو گذاشتن نویسنده اگه یه نویسنده ی خوب داشتیم صمد بهرنگی بود که همونم برچسب صد انقلاب زدن روش که خب به نظر میرسه انتشارات خوبی هم جز دو سه تا نداریم..نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
من خودم رمان خون نیستم فعلا متاسفانه
ولی تو بحث شعر، خوب کم نداریم واقعا
چه معاصر چه کلاسیک
بین جوونا هم فاضل نظری، حسین صفا، کاظم بهمنی و ... واقعا خوبن
شاملو اخوان فلان هم که هیچ...
خیام و حافظ و ... بماند... -
یه یهودی تو اردوگاه کار اجباری خسته میشه ، صاب کار تفنگش رو در میاره میخواد بکشتش...میبینه گلوله نمونده!
اون لحظه بود که حس کردم انگار تمام این رویا ها آرزو ها پوچه...نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهForgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اون لحظه بود که حس کردم انگار تمام این رویا ها آرزو ها پوچه...اونجا که گفت با این تیکه فلز رو کت میشد جون یه نفرو نجات داد