هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sachli معلومه که زنده ام
️
برو خداروشکر کن -
Sachli معلومه که زنده ام
️
برو خداروشکر کن -
کی فکرشو میکرد یه تومن بشه ۵تا پیتزا?
_Biliifti_ تو پیتزای ۲۰۰ تومنی میخوری
ما غذای ۴تومنی
ما مثل هم نیستیم
️
-
_Biliifti_ کی فکرشو میکرد پراید بشه 180 میلیون!
@mahdi_re دقیقا تو کدوم دوره زندگی میکنی؟
-
@Fateme-goli تنظیمات ک نداره
اون دقیقه و ساعت ک اولش میشه چیع تایم ک میتونی استفاده کنی یا مدت زمان قفل بودن گوشی ؟بعد گوشی چقدر قفل میشه
@Danial-al گوشی کامل قفل میشه فقط میتونی تنظیم کنی که تماس ها رو جواب بدی
-
@Dr-Mahh جالبه بدونید که من این برنامه رو هم دور زدم
-
Kourosh Mousavi
راسته میگن شما دو تا خواهر برادرین؟ -
@Sally در بچه ها کسی بوده که کنکور دی داده و تونسته عکس کنکور تیرش رو تغییر بده؟ گفته است:
یاد فیلم اینجا بدون من افتادم مادر پسره خیلی خوش بین بود و نمیتونست نقص دخترش رو ببینه ( دخترش تنها دوستاش عروسک های شیشه ای بودن و هر روز اونا رو میشست و فلج و به شدت خجالتی و درونگرا بود ) دختره عاشق دوست داداشش شد مادرش حتی کاناپه هم خرید ( اینا سر رنگ پوست گردویی و وانیلی بودن کاناپه دعواشون شد) و وقتی پسره رو دعوت کردن عکس نامزدش رو نشون داد و دختره دیوونه شد و....
کلا دغدغه هات رو دوست دارم
اوووووه
الان گرفتم چی شد
از اونجایی که اینفلوئنسر هستی میخوای عکس کارت ورود به جلسه و آبمیوه آن رو استوری کنی#کنکور_۱۴۰۲Kourosh Mousavi
اما اینفلوئنسر حلال خوری هستی این همه برای عکست زحمت میکشی استوری میکنی -
@Danial-al ببین اینو ک نصب کردی مثلا میگه من دو ساعت میخام زیست بخونم و نرم سمت گوشی
دو ساعتو اینجا ثبت میکنی
و گوشیت کامل قفل میشه و تا وقتی دو ساعت تموم نشه نمیتونی وارد هیچ برنامه هیچ برنامه بشی
اگ درسی داری ک میخای برا فیلم ببینی
یه وقت قفل نکنی ک نمتونی ببینی
ینی اون زمان اینط بود الان من امتحان نکردم ببنیم اپدیتش چطوره
خلاصه واقعا جوابه
اگ ج نداد برو کتابخونه -
Kourosh Mousavi
من داشتم باور میکردم
چون اوشون هم ویس هاش رو با شیخ عزیز شروع میکنه :|
جفت هم خوش صدا...گفتم لابد ژنتیکیه -
کاری به من نداسته باسید.
نمی خوام حرف بزنم
نمی حوام خب. سکوت می خوام کنم. سرم درد می کنه.
می خوام هیچ صدای مزاحمم نباشه ساکته باشه.
حالا اینکه حالم خوب نیست نمی خوام حرف بزنم.
هی هر برداست نباید کرد.خستم سرم درد می کنه. کلی کار دارم
-
_Biliifti_ تو پیتزای ۲۰۰ تومنی میخوری
ما غذای ۴تومنی
ما مثل هم نیستیم
️
چیچک
چه دلیل و منطقی باعث شده غذای سلفو با پیتزا و نَوامیس من مقایسه کنی!؟ (: -
@Sally در بچه ها کسی بوده که کنکور دی داده و تونسته عکس کنکور تیرش رو تغییر بده؟ گفته است:
یاد فیلم اینجا بدون من افتادم مادر پسره خیلی خوش بین بود و نمیتونست نقص دخترش رو ببینه ( دخترش تنها دوستاش عروسک های شیشه ای بودن و هر روز اونا رو میشست و فلج و به شدت خجالتی و درونگرا بود ) دختره عاشق دوست داداشش شد مادرش حتی کاناپه هم خرید ( اینا سر رنگ پوست گردویی و وانیلی بودن کاناپه دعواشون شد) و وقتی پسره رو دعوت کردن عکس نامزدش رو نشون داد و دختره دیوونه شد و....
کلا دغدغه هات رو دوست دارم
اوووووه
الان گرفتم چی شد
از اونجایی که اینفلوئنسر هستی میخوای عکس کارت ورود به جلسه و آبمیوه آن رو استوری کنی#کنکور_۱۴۰۲Kourosh Mousavi
مغزت توانایی درکش رو نداره
ولی درست گفتی میتونم ساعت ها مستند علمی ببینم و مقاله علمی بخونم بعد برم جیمیلم رو ۱۹۵۰ بزنم که محتوی سنی یوتیوب برداشته بشه زیرنویس انگلیسی انیمه ببینم بعد از اون طرف classic jazz دهه ۸۰ گوش بدم بعد برم آهنگ های قدیمی تتلو و ساسی مانکن گوش کنم ( درسته پول ندارم ولی دل که دارم)
-
_Biliifti_ کی فکرشو میکرد پراید بشه 180 میلیون!
@mahdi_re
البته پراید ۳۰۰ میلیون بود تا جایی که یادمه -
ی زمانی طرف با ۳۰۰میلیون چهار تا پرادو میخرید
-
صلی الله علی ساکن کربُبَلا...