مشکل خواب
-
سلام
ببین من به شخصه شده ۱۲ بخوابم ۴ پاشم
۱۲ بخوابم ۳ پاشم ۳:۱۵ پاشم
۱۰ بخوابم ۵ پاشم ۶ پاشم
درتمام این شرایط خیلی مواقع حتی خیلی از مواقعی یک ساعت و نیم یک ساعت و نیم خوابم تقسیم شد بازهم پرانرژی بودم
حتی گاها یک ربع یا ۳۵ دقیقه خوابیدم و وقتی پاشدم انرژی فوث العاده بالایی گرفته بودم از همون خواب یک ربعی
این قدرت توعه که بتونی بدنت رو به چیزی که میخوای عادت بدی
این نظرمنه@Moment
قدرت قائده 90 دقیقه
@mahdi_re -
و حتی شده گاها بعدازظهر یک ساعت و نیم هم بخوابم وقتی پاشدم به شدت خسته باشم
البته اینو بگم این که ما ۳ تا ۵ بار در خواب و در ۹۰ دقیقه وارد خواب عمیق میشیم
اما برای مثال میگن شما حداقل باید ۵ تا ۸ ساعت خواب در شب رو داشته باشین
و خیلی نظریه ها و اثبات های دیگه هستن اما هرکسی خودش رو بهتر میشناسه ادما ربات نیستن که همشون شبیه بهم باشن
اما بنظرم با همین روشی که اقا کوروش میگن برو ببین چی میشه@Moment
اهمیت موقعیت خورشید
@mahdi_re -
@Moment
قدرت قائده 90 دقیقه
@mahdi_reKourosh Mousavi من بازم مخالفم .ادم باید به اندازه کافی بخوابه.دلیل هم زیاد دارم ولی واقعا حوصله تایپ کردن ندارم توی ویس هم خیلی لهجه ام ضایع هست.
-
Kourosh Mousavi من بازم مخالفم .ادم باید به اندازه کافی بخوابه.دلیل هم زیاد دارم ولی واقعا حوصله تایپ کردن ندارم توی ویس هم خیلی لهجه ام ضایع هست.
@mahdi_re
به اندازه بخواب با قائده ۹۰ دقیقه و خورشید
اندازه هر کس فرق داره با اون یکی -
@mahdi_re
به اندازه بخواب با قائده ۹۰ دقیقه و خورشید
اندازه هر کس فرق داره با اون یکیKourosh Mousavi امتحان میکنم ببینم چجوریه:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Sally 😂نخوندم پست هارو
.
اگه درست نمیشه قرص بنداز
من خودمم قرص ميندازم انقد که سیستم خوابم قاطی شده بود دوران عید و برعکس الان دیر میخوابیدم و نهار بلند میشدم🥲
یه مدت قرص بخور که تنظیم بشه🙂 -
سلام صبحت بخیر:)
خب آقا ی سوال! این خواب کافی ک شما میگی محدوده زمانیش معمولا بین ساعت چند تا چنده؟ -
Kourosh Mousavi
اگه نفهمیدی چی می گم ساعت خواب و بیداریت رو بم بگو من اوکیش کنم
ویه چیز بسیار مهم
برای پر انرژی بودن خیلی خیلی خیلی خوبه که قبل از طلوع آفتاب بلند شیKourosh Mousavi خب سلام...
با اینکه تاپیک از Sally هست و جواب ریپلای به sally
اما من کسیم که نفهمید😶
قاعده ی ۹۰ دقیقه ای چیه؟
چجوری تنظیم کنم؟
من واسه تایم خوابم از اول ماه رمضون اوکی بودم ولی الان خیلی دوست دارم همش بخوابم🥲