هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Forgotten
نامرد
ذرت
الان از کجا ذرت پیدا کنیم آخه:// -
Forgotten تیمای دیگه خودشون دارن قیمت نجومی بازیکن میده طرف ورنر و هاورتز نزدیک 150،160 میلیون داد ب چلسی اینا دزدی نبود
پولیسیچ 40 ملیون دزدی نبود
حالا من خودمم از آلمان خوشم نمیاد ولی فوتبالش پاکهیووه هم بازیکن غیر ایتالیای خیلی نمیخوره دزدی میکنه مگه
بعضی بازیکنای بعضی لیگا بیرون نمیرن از لیگ خودشون مثل همین مولر یا مارکو رویس و...
بایرن و رئال چقدر زور زدن برا رویس ... -
@Danial-al
بابا داداش من میگم طرف بهترین بازیکن ها رو با نهایت 30 تا میگیره اونم وقتی که ارزشش زیر 100 تا نیس
ولی اوکی باشهForgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
بابا داداش من میگم طرف بهترین بازیکن ها رو با نهایت 30 تا میگیره اونم وقتی که ارزشش زیر 100 تا نیس
ولی اوکی باشهکدوم بازیکن ؟؟؟ از بایرن ارزش 100 میلیونی داره 30 تا گرفته ؟یکی بگو
-
Forgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
گوگل نگفت کیمیچ مال لایپزیش هست؟
کومن؟داداش من کل زندگیم ب طبق فوتبال گذشته چرا فک میکنی هر چی هر چیز میگه گوگله ؟ فازت چیه ؟
-
Forgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
ولی اوکی باشهکدوم بازیکن ؟؟؟ از بایرن ارزش 100 میلیونی داره 30 تا گرفته ؟یکی بگو
-
@Danial-al
شوخی کردم بابا
ولی خب اشتباه گفتی به من چه
کومن مال آکادمی فرانسه اس
کیمیش هم لایپزیش
یدونه مولر دادن بیرون فقط تو ده سال... -
@Soniaaa
5 6 ماه برتری سنی تو
و 20 سانت برتری قدی من
تا اینجا برابریم
ولی حالا بگذریم که شطرنج ها رو هم همش باختی -
Forgotten خب داداش بایرن تیم بزرگیه جام میخوان مگ چقدر بازیکن آکادمی میتونن بیارن
تو بارسلون رو ببین چن ساله دارن از خود اسپانیا میارن خیلی کمتر شده از خود آکادمیاگ مثلا منچستر رو بگی درست یونایتد رو میگم و... بایرن فرق داره ...
-
@Soniaaa
5 6 ماه برتری سنی تو
و 20 سانت برتری قدی من
تا اینجا برابریم
ولی حالا بگذریم که شطرنج ها رو هم همش باختی@Deleted-Account0
سن خیلی مهمه
قد کلا مهم نیس
شطرنجم من پاسخگوی قوی بودن بیش از حد شما نیستم که -
من تا بیستو پر کنم دوس داشتم دو سانت بلند بشم ولی انگار نمیشه ://
-
@Soniaaa
اره -
@Danial-al
مشکلی نیست که از یه جای دیگه بازیکن بیاد
ولی فساد راه نندازن ارزون بیارن...بایرن با ضعیف تر کردن لیگ آلمان خواست خودش رو بالا بکشه...ولی همین آلمان رو نابود کرد تو جام جهانی های اخیر...
جاست ایت