هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Forgotten
اوه قلبم -
@Valicheki
یبار داشتم هوش سیاه میدیدم وسطش پیام بازرگانی یهو اومد برنج محسن :|
با خودم گفتم آخه هوش سیاتو باور کنم یا برنج سفیدتو -
نتوان شبه تو گفتن ، که تو در وهم نیایی!
-
#مشاوره |-
️ تحلیل آزمون سنجش
️بهترین درس این آزمون ریاضی و بدترین آن فیزیک بود. در درس ریاضی شاهد سوالات پخته، ایده دار و آموزنده ای هستیم و دست طراحانش درد نکند.
️درس فیزیک این آزمون با وجود اینکه همکاران توانایی سوال طراحی کرده بودند با بدسلیقگی برخی افراد سوالات آنها کنار زده شده و این فاجعه در فیزیک رخ داده است! سوالات بعضا حتی در ادبیاتشان و فرمول مشکل دارد!
️درس زیست شناسی در کل خوب بود، سطحی متوسط داشت که سعی در تطبیق با کتاب درسی دارد. در مجموع قابل قبول است.
️درس شیمی سوالات چالشی آنچنانی نداشت، اغلب سوالات متوسط، آسان و بدون پیچیدگی هستند که باعث شد از "مشابه کنکور بودنش" فاصله بگیرد.
-
یکی منو جمع کنه.
-
#مشاوره |-
️ تحلیل آزمون سنجش
️بهترین درس این آزمون ریاضی و بدترین آن فیزیک بود. در درس ریاضی شاهد سوالات پخته، ایده دار و آموزنده ای هستیم و دست طراحانش درد نکند.
️درس فیزیک این آزمون با وجود اینکه همکاران توانایی سوال طراحی کرده بودند با بدسلیقگی برخی افراد سوالات آنها کنار زده شده و این فاجعه در فیزیک رخ داده است! سوالات بعضا حتی در ادبیاتشان و فرمول مشکل دارد!
️درس زیست شناسی در کل خوب بود، سطحی متوسط داشت که سعی در تطبیق با کتاب درسی دارد. در مجموع قابل قبول است.
️درس شیمی سوالات چالشی آنچنانی نداشت، اغلب سوالات متوسط، آسان و بدون پیچیدگی هستند که باعث شد از "مشابه کنکور بودنش" فاصله بگیرد.
Forgotten
شیمی حفظیاش خیلی رومخ بودن تعدادشونم خیلی کم بود
فیزیک اره باید حدس میزدی منظورش چیه یکم مشکل داشت بعضی سوالا
حتی یکیش فعلش ب جمله نمیخورد کلا یجوری بود -
یکی منو جمع کنه.
_Biliifti_
اگ بخوای من پهن میکنم -
Forgotten
شیمی حفظیاش خیلی رومخ بودن تعدادشونم خیلی کم بود
فیزیک اره باید حدس میزدی منظورش چیه یکم مشکل داشت بعضی سوالا
حتی یکیش فعلش ب جمله نمیخورد کلا یجوری بود -
مستیم درد منو دیگه دوا نمیکنه....