هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328
در سطح کنکور یکیننه داداش دقیقا فرقشون در سطح کنکوره
یه مرد هیچوقت جا نمیزنه تا آخرین نفس و لحظه تلاشش رو میکنه برای به دست آوردن چیزی که میخواد چون میدونه مسئولیت سنگینی داره : ))) -
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328
در سطح کنکور یکیننه داداش دقیقا فرقشون در سطح کنکوره
یه مرد هیچوقت جا نمیزنه تا آخرین نفس و لحظه تلاشش رو میکنه برای به دست آوردن چیزی که میخواد چون میدونه مسئولیت سنگینی داره : ))) -
@javadm328
آره نر یعنی فقط به فکر شهوتشه
مرد به فکر عشقشه
رو درواسی ندارم فک کنم همتونم +۱۸ باشید!خیلی بهتر میشد یکم رعایت حال انجمن رو میکردیم : ))) +18 بودن معنیش این نیتس که هر کلمه و لغتی رو به کار ببریم که : ))) ولی ممنون که گفتی اما ای کاش همین رو تو پی وی میگفتی : )))
-
خیلی بهتر میشد یکم رعایت حال انجمن رو میکردیم : ))) +18 بودن معنیش این نیتس که هر کلمه و لغتی رو به کار ببریم که : ))) ولی ممنون که گفتی اما ای کاش همین رو تو پی وی میگفتی : )))
@javadm328
ول کن خدایی چیز عجیبی نیست ! -
@javadm328
اگ در کنکور زیست بیاد،هردوشون رو یکی میگرم با توجه ب فصل 11 ک مرد رو ب جنس نر پستاندار جفت دار ادمی نسبت داده : /tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328
اگ در کنکور زیست بیاد،هردوشون رو یکی میگرم با توجه ب فصل 11 ک مرد رو ب جنس نر پستاندار جفت دار ادمی نسبت داده : /اونجا هم مرد ها رو نر نمیگیریم : ))) بلکه نر ها رو مرد میگیرم
چون دقیقا همونجاست که از اون به بعد مرد از نر جدا میشه : )) -
Arash 0
باش اینم ول کردم : ))) -
بچه ها کسی میدونه دیسون چجوری کار میکنه؟
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میدونید دوستان چی میتونست لذت خوشحالی امروزمو ازم بگیره؟؟
سرماخوردگی وتب ولرزولی نظر من روی زلزله بود : )))
-
این پست پاک شده!
-
@mahtab77
خوب باشه سال سومم شرکت کن مگه چی میشه
قراره تو اون یه سال جه کار مهمی انجام بدی
میخوای چیزی اختراع کنی؟ -
-
اقا ی سوال بپرسم ج بدید خدایش،الان دقیقا کیا هستن اطرافتون،خونتون شلوغه ؟تو اتاقید کجایی؟جواب بدید کمی از مجازی در بیاید
از خودم؛الان پسرعموم کنارمه 4سالشه ،داره انگشت میکنه چشمم دائم : /
وضع خرابیه اینجا قابل درس خوندن نیست : ( -
@mahtab77
خوب باشه سال سومم شرکت کن مگه چی میشه
قراره تو اون یه سال جه کار مهمی انجام بدی
میخوای چیزی اختراع کنی؟ -
Arash 0 بله من وقت برام خیلی مهمه امسالم که قبول نشدم افسردگی گرفتم اصصصصلا روحیه ندارم من کلی ایده دارم که میخوام انجامشون بدم نمیخوام الکی وقت تلف کنم ۳ سال پشت کنکور بمونم
@mahtab77
یکم با خودت فکر کن اگه به خودت بگی من برا ۹۸ میخونم استرست کمتر نمیشه؟ بهتر نمیخونی!؟