هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اعتراف میکنم که فکر میکردم دانشجو های مکانیک توی دانشگاه ، آخرش مکانیک ماشین هستنو ماشین تعمیر میکنن
تا اینکه همین چند لحظه پیش فهمیدم مکانیک شاخه ای از علم فیزیکِ کلاسیکه -
پرستو بابایی
سلام بر شما.
روز خوشدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H
سلام
خسته مدرسه نباشید :)) -
خستگی، لم داده بر پلک هایم.
-
Reza-H
سلام
خسته مدرسه نباشید :))پرستو بابایی
ممنون از شما
همچنین -
پرستو بابایی
ممنون از شما
همچنیندانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H
حالتون خوبه ؟ -
Reza-H
حالتون خوبه ؟پرستو بابایی
بله الحمدللهخیلی خوب
-
Reza-H
حالتون خوبه ؟پرستو بابایی
شما خوبین؟
روزگار بر وفق توفیق گذراست؟ -
پرستو بابایی
بله الحمدللهخیلی خوب
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H
الحمدلله -
@ABR_DJ
من عادلم؟!نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده_Biliifti_ نمیدونم شاید.
گفتم که یا خودشی یا باهاش در ارتباطی
چون اینطور که بزرگان میگفتن اون بنده خدا عاشق یه هوشنگ چشم آبی بوده
شایدم تو خود هوشنگی -
پرستو بابایی
شما خوبین؟
روزگار بر وفق توفیق گذراست؟دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H
هعیی بد نیست خوب و بد می گذره بالاخره
ولی امروز نسبت به روزای قبل خیلی بهتر بود خدا رو شکر -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
کاش آدم می تونست حرف دلشو بزنه یه جاهایی ،حیف که نمیشه :,-)
-
Reza-H
هعیی بد نیست خوب و بد می گذره بالاخره
ولی امروز نسبت به روزای قبل خیلی بهتر بود خدا رو شکرالحمدلله
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
می گذره بالاخره
امیدوارم بتونیم این صفحات زندگی که به سرعت از جلومون میگذرن رو به خوبی نگارگری کنیم.
حیفه بالاترین لذت از زندگی برده نشه
-
روزی هم ما در مقابل آینه صیقلی روزگار می ایستیم و لبخند میزنیم
-
@ABR_DJ امیر همش اون اولین باری ک میخاستم رفیقم بشی ک یهو بات صمیمی شدم یادم میاد خندم میگیره
اگ امید نبود و بهت نمیگفت معلوم نبود چ فکرایی راجبم میکردینوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Mahh
اون روز من اصلا یهو کنترل اوضاع از دستم در رفت
نه به اون صدف جدی که تو یه سلام و احوالپرسی میخواست با تبر سر از تن آدم جدا کنه و نه به اون صدف اون روز -
جدیدا وقتی یه رنجی میاد، به اون رنجایی که نیومده بیشتر فک می کنم
-
الحمدلله
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
می گذره بالاخره
امیدوارم بتونیم این صفحات زندگی که به سرعت از جلومون میگذرن رو به خوبی نگارگری کنیم.
حیفه بالاترین لذت از زندگی برده نشه
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H
درسته واقعا
ممنونم ازتون -
Reza-H
درسته واقعا
ممنونم ازتوننوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
من آخرش نفهمیدم پرستو یا نسترن!؟ -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب برم دیگه ...
بازم خدا نگهدار تا ۵ روز آینده
امیدوارم دفعه بعدی که بر می گردم اتفاقای بهتری افتاده باشه ^_^
Reza-H خب من بازم برم کاری داشتید در خدمتم ،اگر نه که خدانگهدار ،مراقب خودتون باشید -
پرستو بابایی
من آخرش نفهمیدم پرستو یا نسترن!؟دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally
نسترن -
خب برم دیگه ...
بازم خدا نگهدار تا ۵ روز آینده
امیدوارم دفعه بعدی که بر می گردم اتفاقای بهتری افتاده باشه ^_^
Reza-H خب من بازم برم کاری داشتید در خدمتم ،اگر نه که خدانگهدار ،مراقب خودتون باشیدپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب من بازم برم کاری داشتید در خدمتم ،اگر نه که خدانگهدار ،مراقب خودتون باشید
سلامت باشید. خوشحال شدم
خیر. عرضی نیست. آرزوی توفیق و سلامت براتون دارم
خدانگهدار