هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Peace
اوه.
ترکیب قابل توجهی نیست. -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سه روزه دارم دنبالش میگردم ولی نیست که نیس
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
@Peace
احسنت.
هزاران برابر مهم تر از بیرون، درونه -
اینکه اون سوالات رو ازش پرسیدم
اصلا حس خوبی ندارم
کاش نپرسیده بودم
چون کمکی نکرد
نگاهاشم اذیتم میکنه
ولی خب مجبور شدم یه جورایی
اجباره اختیاری -
فاطمه..
قرار شد فرصت کرد جواب بده
ولی هنوز نکرده مثل اینکه... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Peace
فک کنم نوسانات خلقی دوران کنکوره
منم اینجوری شدم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا وسط اینهمه بدبختی همینکه موازنه اکسایش کاهشو بلاخره فهمیدم جای شکر داره
️
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Peace در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
بله بله کلا همینه ......
امروز شروع میکنی به خوندن فرداش یه اتفاق مخالف برنامت میفته ......
خوشحالی از پیشروی ولی یه لحظه همه چی بگرمیگرده عقب!بله بله بگرمیگرده
دقیقااا
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Peace
کاریه که از دستم برمیاد -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Peace
بیشتر فکر کن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Peace
اون چه اسناد بدبختیه ب تو زنگ میزنه نچ نچ -
DexterMoreRight تجربیreplied to lO_Ol on ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط DexterMoreRight انجام شده
@Soniaaa
من اینجام ...
649991/1000113