هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
ولی من می خواستم شیمی بخونم ،کی رو کتاب خوابم برد خودمم نمی دونم
-
حبه انگور_
و خب اگه یه همچین ورژنی رو،روی پولدارا اعمال کنن
همه باهم برابریم،به عدالت بیشتر نزدیک میشهنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ در این صورت علاوه بر اینکه فقر ریشه کن نشده
بلکه جامعه میفته دست قشر ضعیف یا همون قشر احمق!
-فقر احمق میکند- -
Seyed sadegh Razavi قربون شما
مرسی خوبم من
چرا خوب نیستید؟!فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهCpR شکر که خوبید
درس و دانشگاه نمیزاره حقیقتا
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مژده ای دل که کنون وقت وصال است و غمت رو به زوال است...
-
مژده ای دل که کنون وقت وصال است و غمت رو به زوال است...
Seyed sadegh Razavi
سلام صادق
چطوری ...
نبودی چن وقت -
Seyed sadegh Razavi
سلام صادق
چطوری ...
نبودی چن وقتفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex سلام داش امیر
خوبم شُکر
تو خوبی؟درس مرس رواله؟!
کلاسای دانشگاه خیلی سنگین شدن،بیس چاری کلاسیم -
@Dex سلام داش امیر
خوبم شُکر
تو خوبی؟درس مرس رواله؟!
کلاسای دانشگاه خیلی سنگین شدن،بیس چاری کلاسیمSeyed sadegh Razavi
بد نیستم...
تصور اینکه برم دانشگاه ولی وضعم از اینی که هست بدتر بشه عذابم میده... -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr_fatimaa
بسمه تعالی
طبق تغییرات صورت گرفته و مشورت صاحب نظران و هیئت منصفه و تشکیلات اجرای مجازات مجازی تصمیم گرفته شد تنبیه و مجازات شما دچار ویرایش گردد
.توضیحات و ویرایشات صورت گرفته به شرح زیر می باشدبه جای 21 روز حذف و توقیف فیلم و سریال های مندرجه ، فرد مجازات شده باید 3 روز طبق شرایط اعلامی قبلی از سریال وهای فیلم ها دور گردد
و همچنین باید به مدت 21 روز یعنی تا 20 اردیبهشت ماه آتی هر روز ساعت 5 صبح به وقت تهران ( 10:30 شب به وقت gmt ) اعلام بیداری کرده و به درس بپردازید
اعلام بیداری باید در تاپیک های مربوطه باشد تا مسئولین تنبیه شما آن را لایک و تایید نمایند
.
.
هیئت منصفه و تشکیلات مجازات مجازی خیلی به فکرت بود ،21 روز فیلمو قطع نکرد واست
-
@Dr_fatimaa میشه ، قطعا میشه چون که میخواید که بشه
نمیدونم کلاس چیه ولی اگه مزربوط هب کنکور باشه خودتون حس کردید که تمرکز کافی رو داشتید و براتون مفید بوده؛ ما سوا برنامه حساب کنید
بعد از تکمیل برنامه خودتون تایم اونم اضافه کنید
مثلا خودتون 6 ساعت قراره مطالعه داشته باشید و 3 ساعت هم کلاسه
در کل میشه 9 ساعتنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@PYA اوکی مرسی
-
@Dr_fatimaa
بسمه تعالی
طبق تغییرات صورت گرفته و مشورت صاحب نظران و هیئت منصفه و تشکیلات اجرای مجازات مجازی تصمیم گرفته شد تنبیه و مجازات شما دچار ویرایش گردد
.توضیحات و ویرایشات صورت گرفته به شرح زیر می باشدبه جای 21 روز حذف و توقیف فیلم و سریال های مندرجه ، فرد مجازات شده باید 3 روز طبق شرایط اعلامی قبلی از سریال وهای فیلم ها دور گردد
و همچنین باید به مدت 21 روز یعنی تا 20 اردیبهشت ماه آتی هر روز ساعت 5 صبح به وقت تهران ( 10:30 شب به وقت gmt ) اعلام بیداری کرده و به درس بپردازید
اعلام بیداری باید در تاپیک های مربوطه باشد تا مسئولین تنبیه شما آن را لایک و تایید نمایند
.
.
هیئت منصفه و تشکیلات مجازات مجازی خیلی به فکرت بود ،21 روز فیلمو قطع نکرد واست
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@PYA باشه بخدا هستم.
حله از فردا حاضریمو ساعت 5 با اسکرین شات میزارم
به مدت 3 روز هم سمت فیلم نمیرم
حله -
@PYA باشه بخدا هستم.
حلهنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_fatimaa اسکرین شات هم نزارید
ساعت 5 اعلام بیداری کنید (با پیام یا پست )
موفق باشید -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ن بی تو سکوت
ن بی تو سخن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من از تو رسیدم به باور تو
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
تو گوشی ببینم یا پشت میز با کامپیوتر
هی
شیمی هی باید سوال ها حل کنم
ولی زیست نمی خواد.
فیملش دیگه. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شارژ 50 درصد
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از این زخم پنهان
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوووووومممممم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا درسی به اسم زراعت و باغبانی باید جزوش از گیاهای کنکور هم مفصل تر باشه
اونم درسی که به صورت تخصصی برای رشته ما نیست
و جزوه سنگینشم باید الان بهمون بده
چرا به کدامین گناه -
@PYA باشه بخدا هستم.
حله@Dr_fatimaa
چه سریالی میبینی حالا؟ -