هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0
منم ماهیت نیرو رو نمی فهمم -
-
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
منم ماهیت نیرو رو نمی فهممببین وقتی میزنم پس گردنت هر چی شتاب دستم و جرم دستم بیش تر باشه بیشتر جاش سرخ میشه توهم واکنش به کار من میزنی زیر گریه
بیش تر بزنم یا فهمیدی ؟
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
منم ماهیت نیرو رو نمی فهممببین وقتی میزنم پس گردنت هر چی شتاب دستم و جرم دستم بیش تر باشه بیشتر جاش سرخ میشه توهم واکنش به کار من میزنی زیر گریه
بیش تر بزنم یا فهمیدی ؟
@Danial-al
اوکی اوکی.کامل و مفهومی گرفتم.
شما خودتو نگران نکنفقط قسمت دومش رو درست نگفتی که من به رسم ادب و بزرگتری شما شرح نمیدم آبروی حضرتعالی حفظ بشه
-
@Danial-al
اوکی اوکی.کامل و مفهومی گرفتم.
شما خودتو نگران نکنفقط قسمت دومش رو درست نگفتی که من به رسم ادب و بزرگتری شما شرح نمیدم آبروی حضرتعالی حفظ بشه
-
@Danial-al
باش -
SiliS
نگا.
تعریف مطلق و بدون ربط دادن به کمیت های دیگه ای مثل شتاب یا جرمماهیت نیرو.
نیرو چیست؟
نه نیرو چگونه است؟ -
SiliS
انسان آمیزه ای از ماده و مابعدماده است که از کنار گرفتن همه این اجزا، یک موجود مادی با قابلیت پردازش و درک احساسات به وجود می آید.می خوای بگی الان تعریف من از انسان مطلق نیست و .وابسته به یکسری مفاهیم یا کمیت هاییه؟
-
SiliS
البته منظور از پاسخ سوال من در این حد بنیادی نیست.
یعنی مثلا کمیت جریان رو میتونیم جوری توضیح بدیم که مفهومش کامل برسه (هر چند در واقع این تعریف هم وابسته به یکسری کمیت هاست) که میشه میزان بار جابه جا شده در واحد زمان. این مفهوم جریانه.ولی این تعریف که اگر یک جسمی با جرم یک کیلوگرم و شتاب یک متر بر مجذور ثانیه به شما برخورد کنه یک نیوتون به شما نیرو وارد کرده، مفهوم نیرو رو نرسونده. چگونگی ایجادش رو گفته.
فرض کن میشه گفت تعریف مطلق نور در ادبیات الان من اینه که نوعی موج الکترومغناطیسیه با یکسری توضیحات دیگه که ماهیتش رو نشون میده
امیدوارم گرفته باشی -
SiliS
البته منظور از پاسخ سوال من در این حد بنیادی نیست.
یعنی مثلا کمیت جریان رو میتونیم جوری توضیح بدیم که مفهومش کامل برسه (هر چند در واقع این تعریف هم وابسته به یکسری کمیت هاست) که میشه میزان بار جابه جا شده در واحد زمان. این مفهوم جریانه.ولی این تعریف که اگر یک جسمی با جرم یک کیلوگرم و شتاب یک متر بر مجذور ثانیه به شما برخورد کنه یک نیوتون به شما نیرو وارد کرده، مفهوم نیرو رو نرسونده. چگونگی ایجادش رو گفته.
فرض کن میشه گفت تعریف مطلق نور در ادبیات الان من اینه که نوعی موج الکترومغناطیسیه با یکسری توضیحات دیگه که ماهیتش رو نشون میده
امیدوارم گرفته باشی -
SiliS
انسان آمیزه ای از ماده و مابعدماده است که از کنار گرفتن همه این اجزا، یک موجود مادی با قابلیت پردازش و درک احساسات به وجود می آید.می خوای بگی الان تعریف من از انسان مطلق نیست و .وابسته به یکسری مفاهیم یا کمیت هاییه؟
-
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
احساس میکنم نیاز دارم
ولی اعتماد به نفسشو نهوری نید...
-
Reza-H
از منبعی
اکنون باید گفت:فیلسوف از این حیث که انسانی است صاحب حواس و دادههای حسی و تجربی و یا از این حیث که میتواند با فعالیت علمی، عالمی تجربی شود، میتواند به خوبی در تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی خود اظهار نظر کند.اگرچه فیلسوف-از این حیث که فیلسوف است-نه وظیفهای در این باره دارد و نه راهی برای انجام این وظیفه.اصولا تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی در ارتباط با دادههای فیزیکی، یا کار فیلسوفی آشنا به فیزیک و یا فیزیکدانی آشنا به فلسفه است.