هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H
از منبعی
اکنون باید گفت:فیلسوف از این حیث که انسانی است صاحب حواس و دادههای حسی و تجربی و یا از این حیث که میتواند با فعالیت علمی، عالمی تجربی شود، میتواند به خوبی در تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی خود اظهار نظر کند.اگرچه فیلسوف-از این حیث که فیلسوف است-نه وظیفهای در این باره دارد و نه راهی برای انجام این وظیفه.اصولا تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی در ارتباط با دادههای فیزیکی، یا کار فیلسوفی آشنا به فیزیک و یا فیزیکدانی آشنا به فلسفه است.SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Reza-H
از منبعی
اکنون باید گفت:فیلسوف از این حیث که انسانی است صاحب حواس و دادههای حسی و تجربی و یا از این حیث که میتواند با فعالیت علمی، عالمی تجربی شود، میتواند به خوبی در تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی خود اظهار نظر کند.اگرچه فیلسوف-از این حیث که فیلسوف است-نه وظیفهای در این باره دارد و نه راهی برای انجام این وظیفه.اصولا تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی در ارتباط با دادههای فیزیکی، یا کار فیلسوفی آشنا به فیزیک و یا فیزیکدانی آشنا به فلسفه است.تا به امروز ذرات بنیادی پایدار را مجموعه الکترونها، نوترنیوها، فوتونها و نیرو و ماهیت آن به ذراتی تئوریک و غیر قابل کشف که عامل مبادله نیرو هستند
-
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Reza-H
از منبعی
اکنون باید گفت:فیلسوف از این حیث که انسانی است صاحب حواس و دادههای حسی و تجربی و یا از این حیث که میتواند با فعالیت علمی، عالمی تجربی شود، میتواند به خوبی در تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی خود اظهار نظر کند.اگرچه فیلسوف-از این حیث که فیلسوف است-نه وظیفهای در این باره دارد و نه راهی برای انجام این وظیفه.اصولا تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی در ارتباط با دادههای فیزیکی، یا کار فیلسوفی آشنا به فیزیک و یا فیزیکدانی آشنا به فلسفه است.تا به امروز ذرات بنیادی پایدار را مجموعه الکترونها، نوترنیوها، فوتونها و نیرو و ماهیت آن به ذراتی تئوریک و غیر قابل کشف که عامل مبادله نیرو هستند
Reza-H
از منبعی
نیرو همچنین کمیتی است که در فرمول و در جریان بر هم کنش اشیا نمودار میشود و اهمیت آن در اینجاست که اگر تفاعل(بر هم کنشی)بین اشیا و نیز بین ما و اشیا نبود، علمی به نام فیزیک نداشتیم. * نیرو در پی آن حرکت است که امکان ارتباط ادراکی و مشاهده اشیا را برای ما فراهم میآورد.چه این که عوامل خبرگیری ما نیز متأثر از نیرو است.
نیرو خود را در تفاعلات مینمایاند و حاکی از تأثیر و تأثر شیءای(ماده یا انرژی)بر شیء دیگر است.بدین سان نیرو نقطه پیوندی است که متکی به طرفین است.با این حال ماهیت نیرو هنوز مبهم است. -
ای خدا
برا بچه ای ک تازه عمل کرددددده چ میشه کرد -
@Señorita
عید توهم مبارک️
-
عید همگی مبارک...
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Valicheki اون اسید های قوی بود شیمی دوازدهم معرفی کرده بود همشو امتحان کردم هیچ تاثیری نداشت
کربوران اسید با فرمول (H(CHB11GL11
نوعی ابر اسیده ، اسیدی تر از اسید های کتاب
حتی شیشه رو هم میخوره
غم از دست دادنت خیلی سنگینهSiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Valicheki اون اسید های قوی بود شیمی دوازدهم معرفی کرده بود همشو امتحان کردم هیچ تاثیری نداشت
کربوران اسید با فرمول (H(CHB11GL11
نوعی ابر اسیده ، اسیدی تر از اسید های کتاب
حتی شیشه رو هم میخوره
غم از دست دادنت خیلی سنگینهمن یقرا الفاتحه مع الصلوات 🥲
مرحوم خرما با مغزه گردو دوست داشت -
قابلیت قهر کردن با همرو دارم
حتی گربه ای که از پشت شیشه داره نگام میکنه -
@Death
اعععع یعنی زیاد میدین شما ؟
200 هزار تومن
@Valicheki
از ایشون 100 هزارتومن طلب کردم گفتن زیاد میدم
من از تو 30 هزار تومن خواستم برداشتی چک نوشتی برای یه سال بعد
-
از لحاظ روحی نیاز دارم یکی فحشم بده و بگه : خاک تو سرت ... روز هات مث برق و باد دارن سپری میشن و تو هنوز داری روزانه 7 ساعت میخوابی ....
-
@Death در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Farhadd
شماره کارت@Valicheki
من الان 200 گرفتم ...
تو هم 50 بزن به حسابم
بابا من زلزله زدم ها ...... دو تا از گردن بهم بخیه زدن
دکتر گفته روزی 10 تا از محصولات عالیس باید بنوشی.... تا بهبود پیدا کنیبانو
6054321324535132 -
ای خدا
برا بچه ای ک تازه عمل کرددددده چ میشه کرد@Death
برادرت ؟
فکر کنم چند روز پیش گفتی ،یادم نمیاد دقیقا -
عجب دنیایی شده ..
-
از لحاظ روحی نیاز دارم یکی فحشم بده و بگه : خاک تو سرت ... روز هات مث برق و باد دارن سپری میشن و تو هنوز داری روزانه 7 ساعت میخوابی ....
@Dex
خاک تو سرت
روزهات مثل برق و باد دارن سپری میشن و تو هنوز داری روزانه ۷ ساعت میخوابی
پ.ن: خودت خواستی هاااا
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:از لحاظ روحی نیاز دارم یکی فحشم بده و بگه
-
-
@Dex
خاک تو سرت
روزهات مثل برق و باد دارن سپری میشن و تو هنوز داری روزانه ۷ ساعت میخوابی
پ.ن: خودت خواستی هاااا
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:از لحاظ روحی نیاز دارم یکی فحشم بده و بگه
@Valicheki
خاک تو سر خودت مگه من باتو شوخی دارم