هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خیلی وقت بود
اهنگ ننوشته بودم اینجا
️
-
کاش یه دختر معمولی بودم که کل فکروذکرش شوهره و اینکه موهاشو چه رنگی کنه که از جاریش خوشگل تر بشه
چیه اینهمه بلندپروازی -
از هم گسیختممممم
-
میدونی نوبت کیه؟
-
Rahman Aa
سلام برسون بهش -
Reza-H
ببین فرزندم سعی کن سلیس و ساده سخنوری کنی تا جملاتت بر روی ذهن افراد یورتمه نرود چون ممکن است آن افراد انسان هایی باشند دست ب شمشیر و آماده کشتار و آنگاه نور چشمانت ب یغما رود@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Reza-H
ببین فرزندم سعی کن سلیس و ساده سخنوری کنی تا جملاتت بر روی ذهن افراد یورتمه نرود چون ممکن است آن افراد انسان هایی باشند دست ب شمشیر و آماده کشتار و آنگاه نور چشمانت ب یغما رودواقعا کشتیش کع ساکت شد؟
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Reza-H
ببین فرزندم سعی کن سلیس و ساده سخنوری کنی تا جملاتت بر روی ذهن افراد یورتمه نرود چون ممکن است آن افراد انسان هایی باشند دست ب شمشیر و آماده کشتار و آنگاه نور چشمانت ب یغما رودواقعا کشتیش کع ساکت شد؟
SiliS
نه رفته جمله بسازه -
خب قمیشی وارد می شود.
-
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی واقعا با چشم باز ایندتون رو انتخاب کنین
️
-
کاش یه دختر معمولی بودم که کل فکروذکرش شوهره و اینکه موهاشو چه رنگی کنه که از جاریش خوشگل تر بشه
چیه اینهمه بلندپروازی -
Reza-H
ببین فرزندم سعی کن سلیس و ساده سخنوری کنی تا جملاتت بر روی ذهن افراد یورتمه نرود چون ممکن است آن افراد انسان هایی باشند دست ب شمشیر و آماده کشتار و آنگاه نور چشمانت ب یغما رود@Soniaaa
آنچه را قابل گفتن نباشد به رسم ادب به ادبیات گران خواهم گفت تا چرخ دندگان درون قوای محرکه ذهن خرد نشود.خواهشا یه لحظه ویرایش نزنین بتونم جواب کامل و دقیق بدم
خارج از شوخی معمولا در پاسخ افراد معمولی میگم. ولی وقتی نکته ای اساسی به ذهنم میرسه دیگه باید ادبی و فلسفی باشه تا همزمان از ارزش حرف کاسته نشه و قابل بیان باشه...کاربرد ادبیات همینه
-
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Galadriel لغو دانشگاه و...
درسته گفتم کاش اونطور بودم
ولی دلیل نمیشه برم با سر خودمو بندازم تو چاه -
سحر شب شد و شب سحر شد چنین
طلوع و غروب فراوون گذشت
گذشت و ب حا موند ی مشت خاطره
از عمر گرون میشه ارزون گذشت
️
-
نه غم موندنی بود و نه سرخوشی
چه شیرین چه تلخ سخت و اسون گذشت
️
-
هم از پنجره خنده شادی و
هم از حنجره آه بی جون گذشت
️
-
Galadriel لغو دانشگاه و...
درسته گفتم کاش اونطور بودم
ولی دلیل نمیشه برم با سر خودمو بندازم تو چاه -
Reza-H
واقعا کشتیش کع ساکت شد؟
اژدهای هفت سر به یک ضربه نخواهد مرد
نه رفته جمله بسازه
اینطوری که رفته فک میکنم از سایتا تقلب میکنه
نگاه کن دودقیقه داشتم تایپ می کردم چه توطئه ای پایه ریزی شد
-
من برم بیست سال بعدم بیام
مشاعره رو باید غبارروبی کنم چ وضعیه
رسیدگی کنید ب این تاپیک ارزشمند