هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
خیلی وقت بود 
 اهنگ ننوشته بودم اینجا   ️ ️
- 
کاش یه دختر معمولی بودم که کل فکروذکرش شوهره و اینکه موهاشو چه رنگی کنه که از جاریش خوشگل تر بشه 
 چیه اینهمه بلندپروازی
- 
از هم گسیختممممم 
- 
میدونی نوبت کیه؟ 
- 
Rahman Aa 
 سلام برسون بهش 
- 
Reza-H 
 ببین فرزندم سعی کن سلیس و ساده سخنوری کنی تا جملاتت بر روی ذهن افراد یورتمه نرود چون ممکن است آن افراد انسان هایی باشند دست ب شمشیر و آماده کشتار و آنگاه نور چشمانت ب یغما رود  @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reza-H 
 ببین فرزندم سعی کن سلیس و ساده سخنوری کنی تا جملاتت بر روی ذهن افراد یورتمه نرود چون ممکن است آن افراد انسان هایی باشند دست ب شمشیر و آماده کشتار و آنگاه نور چشمانت ب یغما رود  واقعا کشتیش کع ساکت شد؟ 
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reza-H 
 ببین فرزندم سعی کن سلیس و ساده سخنوری کنی تا جملاتت بر روی ذهن افراد یورتمه نرود چون ممکن است آن افراد انسان هایی باشند دست ب شمشیر و آماده کشتار و آنگاه نور چشمانت ب یغما رود  واقعا کشتیش کع ساکت شد؟ SiliS 
 نه رفته جمله بسازه 
- 
خب قمیشی وارد می شود. 
- 
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی واقعا با چشم باز ایندتون رو انتخاب کنین    ️ ️
- 
کاش یه دختر معمولی بودم که کل فکروذکرش شوهره و اینکه موهاشو چه رنگی کنه که از جاریش خوشگل تر بشه 
 چیه اینهمه بلندپروازی
- 
Reza-H 
 ببین فرزندم سعی کن سلیس و ساده سخنوری کنی تا جملاتت بر روی ذهن افراد یورتمه نرود چون ممکن است آن افراد انسان هایی باشند دست ب شمشیر و آماده کشتار و آنگاه نور چشمانت ب یغما رود  @Soniaaa 
 آنچه را قابل گفتن نباشد به رسم ادب به ادبیات گران خواهم گفت تا چرخ دندگان درون قوای محرکه ذهن خرد نشود.خواهشا یه لحظه ویرایش نزنین بتونم جواب کامل و دقیق بدم   خارج از شوخی معمولا در پاسخ افراد معمولی میگم. ولی وقتی نکته ای اساسی به ذهنم میرسه دیگه باید ادبی و فلسفی باشه تا همزمان از ارزش حرف کاسته نشه و قابل بیان باشه...کاربرد ادبیات همینه 
- 
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Galadriel لغو دانشگاه و... درسته گفتم کاش اونطور بودم 
 ولی دلیل نمیشه برم با سر خودمو بندازم تو چاه
- 
سحر شب شد و شب سحر شد چنین 
 طلوع و غروب فراوون گذشت
 گذشت و ب حا موند ی مشت خاطره
 از عمر گرون میشه ارزون گذشت   ️ ️
- 
نه غم موندنی بود و نه سرخوشی 
 چه شیرین چه تلخ سخت و اسون گذشت   ️ ️
- 
هم از پنجره خنده شادی و 
 هم از حنجره آه بی جون گذشت   ️ ️
- 
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Galadriel لغو دانشگاه و... درسته گفتم کاش اونطور بودم 
 ولی دلیل نمیشه برم با سر خودمو بندازم تو چاه
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reza-H 
 ببین فرزندم سعی کن سلیس و ساده سخنوری کنی تا جملاتت بر روی ذهن افراد یورتمه نرود چون ممکن است آن افراد انسان هایی باشند دست ب شمشیر و آماده کشتار و آنگاه نور چشمانت ب یغما رود  واقعا کشتیش کع ساکت شد؟ SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: واقعا کشتیش کع ساکت شد؟ اژدهای هفت سر به یک ضربه نخواهد مرد  @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه رفته جمله بسازه SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اینطوری که رفته فک میکنم از سایتا تقلب میکنه نگاه کن دودقیقه داشتم تایپ می کردم چه توطئه ای پایه ریزی شد  
- 
من برم بیست سال بعدم بیام 
 مشاعره رو باید غبارروبی کنم چ وضعیه
 رسیدگی کنید ب این تاپیک ارزشمند    ️ ️

|
 |

شعردانه
شعردانه