هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H
"آنچه قابل گفتن نباشد"، به ادبیات گران شاید گفته شود، تا چرخش دندههای پرگشته در ذهن خرد، باعث به هم ریختگی و اختلال در فرآیند تفکر نشود.
به نظر من، استفاده از ادبیات پیچیده ممکن است باعث ایجاد ابهام در مخاطب شود. برای بیان مفاهیم پیچیده، بهتر است از زبان ساده و روان استفاده کرد تا بتوان به بهترین شکل ممکن به مخاطبان خود ارتباط کرد و مفاهیم را به آسانی به آنها منتقل کرد. همچنین، استفاده از زبان ساده، میتواند به ارتقای دانش و فرهنگ جامعه کمک کرده و بهبود ارتباطات فردی و اجتماعی بین افراد را به همراه داشته باشد.توصیه میکنم اصن نخونیش این متنو
شبت خوش پسر@Soniaaa
درست میگین
اما یه جاهایی واقعا نمی تونم
یا به حسب عادت یا اینکه گفتم بالاخره غیر مستقیم گفتن بعضی چیزا از شدت احتمال ایجاد سوء تفاهم کم می کنه.
البته این صد درصدی نیست. یه جاهایی اون لازمه یه جاهایی اینممنون
شب خوش -
@Soniaaa
درست میگین
اما یه جاهایی واقعا نمی تونم
یا به حسب عادت یا اینکه گفتم بالاخره غیر مستقیم گفتن بعضی چیزا از شدت احتمال ایجاد سوء تفاهم کم می کنه.
البته این صد درصدی نیست. یه جاهایی اون لازمه یه جاهایی اینممنون
شب خوشReza-H
نه صرفا شوخی بود باهات
ویژگی باحالیه داره خوشم میاد -
ولی بعضی وقتا لازمه واقعیت ها تو صورت آدم کوبیده بشن
-
مثلا این ی واقعیته که الان از برنامه بخاطر امروز ی درس عقب افتادیم
-
و فردا باید تایمشو دوبل کنیم
-
SiliS
آنگاه که لایه ای به نازکی مو از روغن بر زیر آن افشان شود، آنگه شود پدید که نامرد و مرد کیست.Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS
آنگاه که لایه ای به نازکی مو از روغن بر زیر آن افشان شود، آنگه شود پدید که نامرد و مرد کیست.آن روغن که گویی در صور یک ورق مانند شفاف سازیست نا غافل ، هر چند چهره بدی رخ نماید ، ولیکن برق چسبناکی می دهد و مانند الماسی کدر میکند
-
اما حالا الان چیزی نیس که کوبیده بشه تو صورتمون زیاد
میشه درستش کرد
ولی اگه درست نشه مرداد ماه واقعیتا لهمون میکنن -
SiliS
آنگاه که لایه ای به نازکی مو از روغن بر زیر آن افشان شود، آنگه شود پدید که نامرد و مرد کیست.Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آنگاه که لایه ای به نازکی مو از روغن بر زیر آن افشان شود، آنگه شود پدید که نامرد و مرد کیست.
@Soniaaa
اگه من این پیامو اینطوری می نوشتم چقدر اوضاع فرق می کرد"وقتی یه گالن روغن انداختم زیرش می فهمی که دیگه از این مسخره بازیا در نیاری"
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آنگاه که لایه ای به نازکی مو از روغن بر زیر آن افشان شود، آنگه شود پدید که نامرد و مرد کیست.
@Soniaaa
اگه من این پیامو اینطوری می نوشتم چقدر اوضاع فرق می کرد"وقتی یه گالن روغن انداختم زیرش می فهمی که دیگه از این مسخره بازیا در نیاری"
Reza-H
ابهتش میرفت بالا اصن -
@Soniaaa
-
@Soniaaa
آنگاه که لایه ای به نازکی مو از روغن بر زیر آن افشان شود، آنگه شود پدید که نامرد و مرد کیست.اگه من این پیامو اینطوری می نوشتم چقدر اوضاع فرق می کرد
"وقتی یه گالن روغن انداختم زیرش می فهمی که دیگه از این مسخره بازیا در نیاری"
فرق گالن روغن و تار مو روغن رو میفهمی یامن داری شوخی میکنی؟ بخندم یا تاسف بخورم؟
-
@Farhadd
سریعا ازین جا برو
یا اگرم هستی
فردا تا همین تایم نیا -
آنگاه که لایه ای به نازکی مو از روغن بر زیر آن افشان شود، آنگه شود پدید که نامرد و مرد کیست.اگه من این پیامو اینطوری می نوشتم چقدر اوضاع فرق می کرد
"وقتی یه گالن روغن انداختم زیرش می فهمی که دیگه از این مسخره بازیا در نیاری"
فرق گالن روغن و تار مو روغن رو میفهمی یامن داری شوخی میکنی؟ بخندم یا تاسف بخورم؟
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فرق گالن روغن و تار مو روغن
از آرایه اغراق استفاده کردم.
که مثلا اندازه یه تار مو روغن هم باشه باز حرکتش میده در حالیکه در واقعیت برای لیز خوردن ورق روی زمین حداقل یه گالن روغن لازمه