هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Galadriel
پس واقعا بهت حق میدم -
SiliS
فردا امتحان دارم
هر وقت امتحان زبان دارم انگار عذاب الهی داره نازل میشهاها اا خوبه هنوز امتحان ندادید
تلاشتون بکنید بقیقه رو دیگه بسپرید به خدا.
مهم اینه که سعیتون بکنید.
نهایتش اینه که اگر اشتباه کردید یادمی گیرید که این یادگرفتنه هست که مهمه.خودتون مقایسه نکنید. شما هم تو خیلی چیزا می تونید عالی باشید دیگه الان گذشته و نمیشه کلاس رفت براش. ولی به مرور میشه توش قوی شد
موفق باشید
️
-
SiliS
فردا امتحان دارم
هر وقت امتحان زبان دارم انگار عذاب الهی داره نازل میشهپرستو بابایی
خب خوبه ، توی 3 ساعت گرامر و کلمات به صورت متوسط جمع میشه با فیلم های خلاصه شاد ، نمونه تدریس ها
چون آموزش هر بخش دبیر متفاوت و بهترین تدریس رو در بین تدریس ها منتخب شدهمردم( از لحاظ گنجایش اطلاعات بالا ) یدور که نگاشون بکنید ، حل میشه
البته باید تمرکزتون رو بالا نگه دارید که بار اول اطلاعات رو دسته بندی کنید -
https://ganjoor.net/saadi/divan/ghazals/sh437
از دشمنان برند شکایت به دوستانچون دوست دشمن است شکایت کجا بریم
-
Galadriel
وای دیدی چه عذاب اوره نزدیک امتحان می بینی همه چی یادت رفته هیچی بلد نیستی
هی می خوای جزوه رو تیکه پاره کنی
اینو سر زبان خیلی تجربه کردم امسال:|
تنها نیستی
️
من حالا همه جیز بلد بودم از رو نمونه سوالا هم می خوندم می دونستم چی طور حل میسه.
یک استرسی گرفته بودم از اینکه سر جلسه همه چی یادم برهدوستام تعجب کرده بودن که چطور من استرس دارم اولین بار بود گمونم می دند من این همه شور می زنم
من که نخونده با یم اعتماد به سقفی می رفتم سر جلسه. انگار نه انگار امتحانه.دیروز معلوم نبود چم شده بود.هی تند تند جزوهه رو ورق می زدم
-
پرستو بابایی
خب خوبه ، توی 3 ساعت گرامر و کلمات به صورت متوسط جمع میشه با فیلم های خلاصه شاد ، نمونه تدریس ها
چون آموزش هر بخش دبیر متفاوت و بهترین تدریس رو در بین تدریس ها منتخب شدهمردم( از لحاظ گنجایش اطلاعات بالا ) یدور که نگاشون بکنید ، حل میشه
البته باید تمرکزتون رو بالا نگه دارید که بار اول اطلاعات رو دسته بندی کنید -
کاش بهش بگم قبول کنه بیاد بریم.
اونجا پر اکسیژنه بهتر می تونم نفس بکشم.
شاید بهتر ش -
من که خودم موفق نشدم هنوز
چرا اندرز میدم:| -
اها اا خوبه هنوز امتحان ندادید
تلاشتون بکنید بقیقه رو دیگه بسپرید به خدا.
مهم اینه که سعیتون بکنید.
نهایتش اینه که اگر اشتباه کردید یادمی گیرید که این یادگرفتنه هست که مهمه.خودتون مقایسه نکنید. شما هم تو خیلی چیزا می تونید عالی باشید دیگه الان گذشته و نمیشه کلاس رفت براش. ولی به مرور میشه توش قوی شد
موفق باشید
️
jahad_121
مرسی فاطمه جان ،فعلا دارم سعیم رو می کنم امیدوارم نتیجه بده -
jahad_121
مرسی فاطمه جان ،فعلا دارم سعیم رو می کنم امیدوارم نتیجه بدهموفق باشی
️
-
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
البته باید تمرکزتون رو بالا نگه دارید که بار اول اطلاعات رو دسته بندی کنیدممنونم حتما نگاه می کنم
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من حالا همه جیز بلد بودم از رو نمونه سوالا هم می خوندم می دونستم چی طور حل میسه.
یک استرسی گرفته بودم از اینکه سر جلسه همه چی یادم برهدوستام تعجب کرده بودن که چطور من استرس دارم اولین بار بود گمونم می دند من این همه شور می زنم
من که نخونده با یم اعتماد به سقفی می رفتم سر جلسه. انگار نه انگار امتحانه.دیروز معلوم نبود چم شده بود.هی تند تند جزوهه رو ورق می زدم
آخ
من برای هیچ امتحانی استرس ندارم جز امتحان زبان ،منم مثل وضعیتم دیروز تو هستم .. -
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
البته باید تمرکزتون رو بالا نگه دارید که بار اول اطلاعات رو دسته بندی کنیدممنونم حتما نگاه می کنم
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آخ
من برای هیچ امتحانی استرس ندارم جز امتحان زبان ،منم مثل وضعیتم دیروز تو هستم ..اخی
من بعد امتحان فهیدم الکی این همه شور زدم.
نمی زدم بهتر ترم می شد فقط به خودم اسیب زدم باید با ارامش رفت سر جلسه.ولییی اصلان نمی دونم این استرسه از کجا نازل میسه
-
من واقعا یچیزی رو نمیفهمم...
سازمان سنجش هر سال از آبان و آذر یسری مباحثو از کنکور حذف میکنه ولی تو تک تک آزمون هاش از اون مباحث حذف شده سوال میده...
واقعا هدفت چیه سنجش؟
دو آزمون قبل فاجعه اس... -
صد زبان بایَدَم از بَهر بیان کردنِ حال...
-
Galadriel در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من از این تیکه تنها چیزی که فهمیدم این بود که کار عضلات تنگ کننده حلق تنگ کرد حلق است