هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بابونــــهreplied to Estelle on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mammal فقط پارک رویال؟!
-
این پست پاک شده!
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay
نمیدونم
والا -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi_re
نه دیگه
ما قلمچی نمیدیم
-
دغدغه من اینه که صبح بابام خونه نیس کی حال داره پیاده بره تا مدرسه برا ازمون.اسنپ هم که سخت گیر میاد
-
@0Farzam0 عه پس راحتی .نمیدونم چرا انقدر سردمه
-
Estellereplied to بابونــــه on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix نه
اول میریم اردوگاه طباطبایی بعد میریم دانشگاه شهید بهشتی بعد میریم پارک آبی بعدش باغ وحش و موزه میریم که الان اسمش یادم نیست
روز اول اینجوری و روز دومم میریم طبیعت و پارک سبز اینا
روز سومم اگه هنوز از پولمون چیزی مونده باشه خرید میکنیم -
بابونــــهreplied to Estelle on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mammal جاهای خوبین
خوش بگذره بهت
میمونه میمونه
مدیریت کن -
۲۳:۲۳
-
Estellereplied to Tatlı.oğlan on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi_re خوش به حالت پیاده میری ازمون میدی
من از اینجا باید شیش صبح بیدار شم که بتونم تا ۸ برسم سر جلسه
یعنی خدود یه ساعت راهه
این ظلمو هیچ کس قبول نمیکنه -
به قول احمد ذوقی اینم شانس مایَه
-
-
Estellereplied to بابونــــه on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
مرسی
سعیمو میکنم نموندم زنگ میزنم بزنن به حسابم نهایت دو سه تا حرف بشنوم -
@Mammal کاظم داره نهایت ظلمو به تو میکنه
@Mammal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این ظلمو هیچ کس قبول نمیکنه
چرا کاظم قبول میکنه
-
بابونــــهreplied to Estelle on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
@Mammal
-
Estellereplied to Tatlı.oğlan on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi_re
عوصش باید فو...شای مارم با احترام تمام قبول کنه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از قلمچی و سیستمش بدم میاد
664035/1000113