هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هوووووومممممممم
-
@_delibal_
سلام
تولدت پیشاپیش مبارک
امیدوارم امسال به رشته مدنظرت برسی و ۱۹ سالگیت مثل ۱۸ سالگیت چرت و طاقت فرسا و رو اعصاب نباشه:|||
بهترین دعا و آرزو بود️
-
تو کل فیزیک دهم و یازدهم یه بار ۱۹ گرفتم که اینم امتحان اخر بود ،توی تعریف یه سوال گیر کردم یه نمره رو به راحتی از دست دادم ،به دبیرمون توضیح دادم که چطور نمرم کم شد سر این ،خودم زیاد توجه نداشتم ولی دوستام گفتن که نسترن یه جور تاسف طور نگات کرده
خدایا چرا آخه ،اهه
این از این ،معلم شیمی هم همینطور ،اونم به خاطر ۱ نمره
هر دفعه یه چیزی باید گند بزنه به حال من چرا ؟!
خب واقعا اگه اینطور فکر می کنید من باید همش ۲۰ بگیرم هیچی دیگه ...
بعد میگن حرص نخور -
@M-an
ناظم
سلام،شبتون بخیر ..
اگر امکانش هست این مشکل فنی رو هم برطرف کنید،با این ورژنی که وجود داره رفتن به صفحه ی قبل و بعد تقریبا غیر ممکنه.
ممنون:) -
بچه ها کسی تست طلایی شیمی هادیان فرد شرکت کرده؟
amir ahmadi
بررسی و مداغه نهایی رو به عمل میارم بعد نتیجه غایی رو خدمتت عرض میکنم. -
تو کل فیزیک دهم و یازدهم یه بار ۱۹ گرفتم که اینم امتحان اخر بود ،توی تعریف یه سوال گیر کردم یه نمره رو به راحتی از دست دادم ،به دبیرمون توضیح دادم که چطور نمرم کم شد سر این ،خودم زیاد توجه نداشتم ولی دوستام گفتن که نسترن یه جور تاسف طور نگات کرده
خدایا چرا آخه ،اهه
بعد میگن حرص نخورپرستو بابایی نمره های منو ببینی چی میگی
-
بازم تلویزیون داره یانگوم نشون میده.بعد سریال مختار نامه و جومونگ بیشترین باز پخش رو داره -
خدایا چرا آخه ،اهه
بعد میگن حرص نخورپرستو بابایی مشکلت بلد نبودن نیست بی دقتی هست
اصل کاری رو بلدی ، امتحانی که داده باشی و ۲۰ باشه و بدونی چندان هم بلد نبودی خیلی ارزشش پایین تر امتحانی که ۲۰ نشدی اما میدونی بلد بودی و به هر دلیلی نمره کامل نگرفتی -
amir ahmadi
بررسی و مداغه نهایی رو به عمل میارم بعد نتیجه غایی رو خدمتت عرض میکنم._Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
بررسی و مداغه نهایی رو به عمل میارم بعد نتیجه غایی رو خدمتت عرض میکنم.لطف میکنی
-
در هیچ حالتی خوب نیست...
-
@M-an
ناظم
سلام،شبتون بخیر ..
اگر امکانش هست این مشکل فنی رو هم برطرف کنید،با این ورژنی که وجود داره رفتن به صفحه ی قبل و بعد تقریبا غیر ممکنه.
ممنون:) -
_Biliifti_
سلام ممنون همچنین
درست شد -
بازم تلویزیون داره یانگوم نشون میده.بعد سریال مختار نامه و جومونگ بیشترین باز پخش رو داره@mahdi-re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بازم تلویزیون داره یانگوم نشون میده.بعد سریال مختار نامه و جومونگ بیشترین باز پخش رو داره
ما رو دور ننداز -
پرستو بابایی نمره های منو ببینی چی میگی
@mahdi-re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی نمره های منو ببینی چی میگی
خب نه آقای رضایی این حرفو نزنید ،ممکنه امتحانات دبیر شما سخت تر بوده باشه...
ولی خب اصل حرفام اینه ،که واقعا نمره اونقدر بالا پایین رفتن داره که نگو و نپرس دلیل نمیشه با یه افت نمره اونم حد یه نمره !! طرز نگاه دبیر به دانش آموزش تغییر کنه ...
متاسفانه نمیشه کاریش کرد تفکریه که الان اکثر دبیرا دارن -
پرستو بابایی مشکلت بلد نبودن نیست بی دقتی هست
اصل کاری رو بلدی ، امتحانی که داده باشی و ۲۰ باشه و بدونی چندان هم بلد نبودی خیلی ارزشش پایین تر امتحانی که ۲۰ نشدی اما میدونی بلد بودی و به هر دلیلی نمره کامل نگرفتی@m-mahdi-kavoosi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی مشکلت بلد نبودن نیست بی دقتی هست
اصل کاری رو بلدی ، امتحانی که داده باشی و ۲۰ باشه و بدونی چندان هم بلد نبودی خیلی ارزشش پایین تر امتحانی که ۲۰ نشدی اما میدونی بلد بودی و به هر دلیلی نمره کامل نگرفتیدرسته دقیقا