هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-an
خانوم مدیر شما که اینهمه زحمت تغییر و اینا کشیدین ی ریپلای برا چت میزاشتین خیلی خوب میشدا واقعا نیازه -
@_delibal_
️
فقط میتونم بخندم
چون ۱۹ سالگیه من تمدید ۱۸ سالگیمه:| -
@M-an
خانوم مدیر شما که اینهمه زحمت تغییر و اینا کشیدین ی ریپلای برا چت میزاشتین خیلی خوب میشدا واقعا نیازه@Sevilay دمت حق
️
-
اینم شانس مایَه
-
@_delibal_ امیدوارم
-
پرستو بابایی بله فرمایشتون صحیح.چه کنیم دیگه باید کنار بیای دیگه.اینا چیز مهمی نیس که ذهنت درگیر باشه اصلا ارزش فکر کردن نداره
@mahdi-re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی بله فرمایشتون صحیح.چه کنیم دیگه باید کنار بیای دیگه.اینا چیز مهمی نیس که ذهنت درگیر باشه اصلا ارزش فکر کردن نداره
درسته ممنونم بابت وقتی که گذاشتید
-
پرستو بابایی و منی که فردا امتحان دینی دارم و الان ساعت ۸ شبه و هنوزم برای امتحان کامل نخوندم
@m-mahdi-kavoosi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی و منی که فردا امتحان دینی دارم و الان ساعت ۸ شبه و هنوزم برای امتحان کامل نخوندم
آخ من امروز امتحان دینی داشتم
-
آنچه در آن بخش از دهر که به مهمانی دنیای دنی بوده ام را، بسی شوق آور و رضایت بخش می بینم... این است آنچه انسان از دور گردون می خواهد...
-
دیروز سر آزمون آروم گفتم اَی خِداا چون سؤالش یه جوری بغلیم بد بهم نگا کرد خیلی حس بدی بود
️
-
واقعا یه سری ها اصلا فرهنگ و شعور حضور توی جامعه رو ندارن.اینا حتی ارزش تاسف خوردم هم ندارن
-
-
Reza-H از لحاظ کارنامه دادن
از لحاظ اینکه نمیشه با مسئولینش صحبت کرد -
@_delibal_ امیدوارم
-
Reza-H از لحاظ کارنامه دادن
از لحاظ اینکه نمیشه با مسئولینش صحبت کرد@fatemeh-jk
آها.
هر چند که آزمون سنجش رو ندیدم تا الانمگه میشه با مسئولین سنجش صحبت کرد
-
Farhadd
من یه پسرخاله دارم خیلیی گوگولیه الانم به دلیل اینکه کنکوریم خیلی دیر به دیر میبینمش
همش میگم بزرگ میشه دیگه گوگولیش میره
اههه الان یادش افتادم