شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
-
چرا قورمه سبزی جذابه ... ولی کوکو سبزی نه؟؟؟؟
Amir ali Nikfard به همان دلیل که جگر کبابی یا سرخ شده جذابه ولی آب پز نه
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
mriaw می قرمز میکند حال و هوای دل خراب
[موقاری بازا فهمیدن چی گفتم]Alireza Mousavi
_tears_of_joy:
مامان من چند روز پیش در کتاب زیست منو امد باز کرد کنار این موشای گریفیت رمز مرد زندگی رو داده بود میگفت خوبه داری دنبال مرد زندگیت میگردیگفتم ن مامان این موش اولیه مرد دومی زنده موند سر جم فهمیدم موشا مرد زندگی ان سرش رو انداخت پایین گفت میدونم مامان دیونه شدی رفت
ن.پ در اتاقم نبست -
Alireza Mousavi
_tears_of_joy:
مامان من چند روز پیش در کتاب زیست منو امد باز کرد کنار این موشای گریفیت رمز مرد زندگی رو داده بود میگفت خوبه داری دنبال مرد زندگیت میگردیگفتم ن مامان این موش اولیه مرد دومی زنده موند سر جم فهمیدم موشا مرد زندگی ان سرش رو انداخت پایین گفت میدونم مامان دیونه شدی رفت
ن.پ در اتاقم نبستMoonchild این جریان برای من موقع گوش و رمز چسر پیش اومد. تا اخر روز به خاک فنا رفتم
-
Alireza Mousavi
_tears_of_joy:
ن.پ در اتاقم نبست -
VID_20230507_190538_539.mp4
رضا پیشرو FT آقا رضا -
-
Houman M معلم ریاضی مون میگه تو ریاضی یه قانون هست که میگه صفر رو نمیشه خط زد و ساده کرد مثل صفر صفرم حد.
@mahdi-re بدیهیست
-
خب اینی ک میبینید
اولین حرکت مال فارسی و دومی دینی
اینجانب خودم دی ترمیم زدم ولی قشنگگگگ همین بود -
-
کلا دو دسته ادم داریم
-
دقیقا همینه
-
+این ماه حقوقم رو بریزن دیگه میدونم چیکار کنم
بیست دقیقه بعد از واریز حقوق