هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تازه با این برنامه پیش میرم
-
تازه با این برنامه پیش میرم
-
@Venus655
Forest -
@Venus655
Forest -
اونی که قانون گذاشته استین کوتاه ممنوع😂💔
بیا خوزستان با رکابی توری بشین تو خونه زیر کولر اگر باز گرمت نبود من با پلیور میام بیرون😂💔 -
@Dr_Eliov متاسفم برات😂
امروز ۷۰ ساعت درس خوندم
رو پیام من ریپ نزن خانم شما به من نمیخوری@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امروز ۷۰ ساعت درس خوندم
هر روز مریخ 24ساعت و 39 دقیقه هست
من هر صبح با مصرف آب مقطر به مریخ میرم
شما ساکن کدوم سیاره اید ؟🗿 -
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi کدومو میخوای ؟
فیزیک میرحسینی تست طلایی
جزوه تکالیف و تست advanceamir ahmadi بیا پی ببینم همینه
-
بیا خوزستان با رکابی توری بشین تو خونه زیر کولر اگر باز گرمت نبود من با پلیور میام بیرون😂💔amir ahmadi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دایی خدانکشتت .... خیر نبینی دایی چقدر خندیدم....:face_with_tears_of_joy:
-
amir ahmadi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دایی خدانکشتت .... خیر نبینی دایی چقدر خندیدم....:face_with_tears_of_joy:
Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دایی خدانکشتت .... خیر نبینی دایی چقدر خندیدم....:face_with_tears_of_joy:
😂😂💔والا خب منطقی نیست
-
@Fateme-goli من نمیدونم سر منم درد میکنه
درد مشترک حس جهانه ، پس ، جهان دردناکه
.
سلام خانم مشاور ، دانش آموز میپذیرید؟ 🗿SiliS حالا هنوز که مدرکمو ندادن بهم 🤕😂
-
SiliS حالا هنوز که مدرکمو ندادن بهم 🤕😂
-
بیا خوزستان با رکابی توری بشین تو خونه زیر کولر اگر باز گرمت نبود من با پلیور میام بیرون😂💔amir ahmadi
من خیلی دوست دارم یبار بیام جنوب ولی اصفهان نهایت جنوبی بوده که رفتم و همونجا هم داشتم تبخیر میشدم😂😂 -
SiliS شاید رشته مشاوره رو ادامه بدم
ولی در کل من آدم شغل دولتی نیستم
ینی در آمد دولتی نمیخوره به خرج امروز زندگی -
amir ahmadi
من خیلی دوست دارم یبار بیام جنوب ولی اصفهان نهایت جنوبی بوده که رفتم و همونجا هم داشتم تبخیر میشدم😂😂@Sevilay اصفهان تبخیر شدی بری اهواز و بندر عباس و بوشهر چی میشی ؟ فک کنم ذوب میشی 😬🤧
-
ینی در آمد دولتی نمیخوره به خرج امروز زندگی@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ینی در آمد دولتی نمیخوره به خرج امروز زندگیموفق باشید 🌺
چن سال بعد رقیب قلمچی شدنتون رو ببینیم خانم مافیا کنکور 🗿 -
غم در دل ما رام نشد....... 🙂🙂
-
@mahdi-re نفرین عامون بر تو😐😂
@Dr_Eliov 😂😂
-
Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
😂😂💔والا خب منطقی نیست