هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سه ساله که بازی های سی الو از 1/4 نمیبینم و میرم درس میخونم...
لعنت بهت آقای بایرن -
آیم سو هانگری 🗿💔
بات آی دونت وانت ایت 🗿@fatemeh-jk
فاطمه تو هم شیر کاکائو دوست داشتی ؟😂
یا شایدم فاطیما بود @Dr-Eliov -
@ABR_DJ از پیچیدن قضیه تو کل فامیل میشه نتیجه گرفت که یکی از باند های غیبیت رو پیدا کردی زمن بهت افتخار میکنم ولی کاش یجور دیگه پیدا میشدن :-\ 🗿
قشنگ انتقام گرفتی 🚶 حالا فهمید گی هستی و چرا میگی؟
پشیمون شد؟ گریه کرد؟ افسرده شد؟
:-)SiliS رفته بود به مامانش گفته بود.مامانشم هر جا نشسته بود سفره دلشو باز کرده بود به بابای منم گفته بود
برام مهم نبود چی میشه فقط رفتم یه حرفاییو زدم که همچین هوا برندارتش
اتفاقا بابام تو این قضیه طرف اونو گرفته بود و باور نداشت که من نه حرفی زدم نه کاری کردم من فقط یه بیوگرافی گذاشته بودم تو واتساپ که بعضیا بیش از خد خودگیرشون فعالِ -
SiliS رفته بود به مامانش گفته بود.مامانشم هر جا نشسته بود سفره دلشو باز کرده بود به بابای منم گفته بود
برام مهم نبود چی میشه فقط رفتم یه حرفاییو زدم که همچین هوا برندارتش
اتفاقا بابام تو این قضیه طرف اونو گرفته بود و باور نداشت که من نه حرفی زدم نه کاری کردم من فقط یه بیوگرافی گذاشته بودم تو واتساپ که بعضیا بیش از خد خودگیرشون فعالِ@ABR_DJ سفره دل ؟ سلف سرویس دله ، همه جا پهن شده جلو همه پهنش کردن ، وقتی فامیلو که سیرمونی دادن به پدرت گفتن :face_without_mouth:
شاید خودگیریش قوی نبود ، بیوگرافیت عمیق بود🗿 فقط با یدونه بیوگرافی جوانارو از راه به در میکنی
سلام یوزارسیف 😂 -
@Dr_Eliov نه اهلش نیستم وگرنه بابام میگه اگه هم میخوای بکشی بیا با خودم بکش نرو با چند تا رفیق بیخود بشین
@ABR_DJ آها خداروشکر
-
@fatemeh-jk
فاطمه تو هم شیر کاکائو دوست داشتی ؟😂
یا شایدم فاطیما بود @Dr-Eliov -
بیکنشی نوعی کنش مؤثر علیه بهبود شرایط محسوب میشه 🙂🗿
حس میکنم این جمله ملکه ذهنم شده 🗿
-
بیکنشی نوعی کنش مؤثر علیه بهبود شرایط محسوب میشه 🙂🗿
حس میکنم این جمله ملکه ذهنم شده 🗿
-
@ABR_DJ سفره دل ؟ سلف سرویس دله ، همه جا پهن شده جلو همه پهنش کردن ، وقتی فامیلو که سیرمونی دادن به پدرت گفتن :face_without_mouth:
شاید خودگیریش قوی نبود ، بیوگرافیت عمیق بود🗿 فقط با یدونه بیوگرافی جوانارو از راه به در میکنی
سلام یوزارسیف 😂 -
SiliS
چون امضای خودتونه 😂🗿 -
SiliS 😂😂💔 به قول یکی اینا خود کِکِه پندار هستند
حالا بیوگرافی هم مشکل داشت آره تقصیر منم بود ولی دیگه نباید اینطوری بخواد منو خراب کنه چون منم ساکت نمینشستم که
این سلف سرویس دل رو خوب اومدی😂💔 -
حالا بیوگرافی هم مشکل داشت آره تقصیر منم بود ولی دیگه نباید اینطوری بخواد منو خراب کنه چون منم ساکت نمینشستم که
این سلف سرویس دل رو خوب اومدی😂💔@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این سلف سرویس دل رو خوب اومدی😂💔سوال : یک عدد فحش اصفهانی در این نوشتار پیدا کنید😂😔 (بارم 2/5)
-
SiliS
چون امضای خودتونه 😂🗿 -
SiliS
😂 😐🗿 -
@ABR_DJ معنی ککه چیه؟ :-)
میتونستی بهونه بیاری و انکار کنی
دقیق نمیدونم چی نوشته بودی ولی عمیشه راعی هست
نهایتش حرف عاشقانه + اسمش 😂
معنی اسمشو میگرفتی و استعاره بازی در میاوردی 🗿
😂 -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این سلف سرویس دل رو خوب اومدی😂💔سوال : یک عدد فحش اصفهانی در این نوشتار پیدا کنید😂😔 (بارم 2/5)
-
SiliS احسنت 😂😔
-
-
SiliS
اینکه خوبه ترکیب های فراوان میشه باهاش ساخت جمله سازی رو همین لغت گسترش داد 🗿