هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
پدر و مادر تنها نقش یه راهنمای با تجربه ترو برای بچه ها دارن و میتونن با حرفاشون اونا رو با دلایل منطقی متقاعد کنن که چه سبک زندگی رو بپذیره
توی المان طرف اگ با سگش درست برخورد نکنه و بخواد بالاجبار یه رژیم غدایی خاصو به سگه بده یا سگه رو نبره پارک،همسایه ها میتونن ازش شکایت کنن و طرفو به جرم حیوان ازاری 6 ماه الی دو سال حبس میکنن
ولی متاسفانه تو کشور ما
هممون فکر میکنیم که صاحب دوست،رفیق،همسایه و بچه هامونیم و اینا باید مطابق ارزش های ما رفتار کنن
طرف یه بار زندگی میکنه،یه بار هم میمیره،شما میتونین به عنوان یه دوست اینو راهنمایی کنین که چه رفتاری داشته باشه نه این ک کسیو مجبور کنین که فلان رفتارو که خودتون دوس دارین انجام بده
البت یادم نبود...اینجا با همه ی دنیا فرق داره و طرف سر دختر خودش هم ببره مشکلی نیست
تنها به این جرم که اون دخترش بود... -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
درسته عزیزم ولی متاسفانه جامعه نمیپذیره... اگه مثلا ببینی کشور های دیگه چقد آزادن ولی خیلی از آزادی هایی که عموم ما دارن و ندارن -
@Farhadd اوه بزا راحتت کنم من ب خسیسی این دایی هیچجا ندیدم
اون اگ بمیره ن چیز طول عمر زیاد کنه خاستم بگم ماشین و و همه چیو میبره با خودش
گولت زدم بدجور گولت زده
ما باش میگردیم میدونیم چ آدمیه -
ریاضینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب خدافظ تا پایان بحث
-
@M-Tina
درسته عزیزم ولی متاسفانه جامعه نمیپذیره... اگه مثلا ببینی کشور های دیگه چقد آزادن ولی خیلی از آزادی هایی که عموم ما دارن و ندارناین پست پاک شده! -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
فک کنم من آدمی باشم که خیلیییییی رو این قضیه فکر کردمو تحقیق کردمو
نظرمو آنالیز کردم از هف هشت ماه پیش تا الان
و عوضش کردم
میخوام نتیجهشو بنویسم تنبلیم میاد -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-re اینجا نمیشه داوش
-
@mahdi-re دستت طلا پسر
ریش سفید انجمن و فالو کن
میتونی منو انفالو کنی ولی اونو فالو کن
ریش سفید ماس بوخدانوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط CpR انجام شدهCpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mahdi-re دستت طلا پسر
ریش سفید انجمن و فالو کن
میتونی منو انفالو کنی ولی اونو فالو کنSharllot لیاقت این همه محبتمو داشته باش
مثه من یکم پرستیژ داشته باشیه بارم ک شده
-
این پست پاک شده!
@mahdi-re
هر کسی عقلش تو سر خودشه و اختیار خودشو داره
راس میگی🤏 -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@M-Tina
درسته عزیزم ولی متاسفانه جامعه نمیپذیره... اگه مثلا ببینی کشور های دیگه چقد آزادن ولی خیلی از آزادی هایی که عموم ما دارن و ندارن -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd آفرین
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
اگه همه اینطوری بودن که همه چیز اکی بود ولی خب قابلیت معصوم بودن فقط برای 14 معصومه :))) -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-re
گل برای شما از طرف ریش سفید انجمن