هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mahdi-re دستت طلا پسر
ریش سفید انجمن و فالو کن
میتونی منو انفالو کنی ولی اونو فالو کنSharllot لیاقت این همه محبتمو داشته باش
مثه من یکم پرستیژ داشته باشیه بارم ک شده
این پست پاک شده! -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@M-Tina
اگه همه اینطوری بودن که همه چیز اکی بود ولی خب قابلیت معصوم بودن فقط برای 14 معصومه :)))@fatemeh-jk ببین فاطمه عزیزم
نه صرف معصوم بودن
دیدن مسائل از دیدگاه دیگران خیلی مهمه
من خودم برعکس تو ی خانواده مذهبی ام(اینا باید بمونه واسه چالش ۲۰ حقیقت اونجا سخت میشه)
اما خب مهمه واقعا
درک کردن و احترام گذاشتن به عقاید خیلی مهمه -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd تایید بود ک بری حتمن پولتو بگیری
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط Moonchild انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-re الان ینی میخای با هم دعوا کنیم؟!
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild
چی بگم هعییی -
این پست پاک شده!
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
CpR
اهان پس.....
پولو پس گرفتم ....
خرما فروش وقتی فهمید مجلس ترحیم دایی رو به عهده نگرفتم ، خودش هم 300 تومن بهم داد گفت احسنت به تو فرهاد
گفتم چرا شما خوشحالین از این کار من ؟!؟!گفت یه بار رفتیم خونه دایی
دایی برای 14 نفر ، 3 تا گوجه و یدونه تخم مرغ زده بود ..... -
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
moBn خداروشکر اعتبارت به غیر درسی قد داد
یه جوری میگی خدارو شکر اعتبارت به غیر درسی قد داد انگار قسمت درسی رو با کامنت هاش منفجر کرده
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ ولی تلاش کرده منفجر کنه
مهم نیته
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!