هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
_Biliifti_
درود بر بانوی پاسدار زبان پارسی... زبانی که قصور در نوشتارش ، ایندگان را بسی در خطر قرار میدهد.......
بد نیستم بانو
شما چطورین؟@Farhadd
درود بر استوار نگهداشتن ادبیات کهن پارسی
ممنون ازت تو خوبی؟ -
CpR
والا تقصیر خودته -
CpR
نه ندارم .....
فقط به شک افتادم
اخه من کار رو تمیز میخوام ..... ردی چیزی نمونه .....
چون بدونن مورد قتل بوده ، اول میان سراغ من ...
اخه دیشب تو خواب دایی رو تهدید کردم که ارثت رو نزنی به نامم اوضاع خراب میشه ...@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یاد بریکینگ بد افتادم
-
خب فردا نمیتونم بخونم
-
این پست پاک شده!
-
رنگ لباسام از وقتی کنکوری شدم :
مشکی، مشکیتیره، مشکی قیرگون، تیره ترین مشکی، مشکی پاستیلی، مشکی روشن، مشکیمات و مشکی با خال خال های مشکی
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@Farhadd
درود بر استوار نگهداشتن ادبیات کهن پارسی
ممنون ازت تو خوبی؟_Biliifti_
بله بد نیستم بانو.....
دیشب هم از قضا در حین گفتگو با سعدی قرعه گفتیم و فال شما در اومد که بنا به فرموده سعدی و مطاع قرار دادن امر او که من مقال او رو به شما برسونم ، این متن کوتاه قلم زده شد:
درود بر بانوی نوع دوست قراضه طلب
(پیکان)
شنیدستم که هزینه سفر را فرهاد تقبل کرده و شما نیز امنیت سفر را علیرغم وجود پیکان و احتمال 96 درصدی بریده شدن ترمز و عدم استحکام سپر این خودرو، در هر صورت ، امنیت سفر متلاشی خواهد شد، تقبل کرده اید .......فرهاد از انجا که بعد زلزله و شوک روحی و خرید بسته های مکرر شیرکاکائو و بدقولی دایی جان در ارسال پکیج مخلفات اناناس دچار شکستگی مالی شد ، از شما تقاضا داریم هزینه سفر رو تکمیل تقبل کنید که همانا چو عضوی به درد اورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار
و درضمن بر اساس وقایع رخ داده و بدقولی دایی در ارسال پکیج اناناس برای فرهاد ، ایشان موظف هستند سانتافه خریداری شده از خیابان منتهی به برج ساعت فلورانس را به فرهاد تقدیم نمایند .... همان ماشینی که گویی روح امیر با وجود او چنین شادمان است تا تنبیهی شود در جهت رواج انسان دوستی
-
@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یاد بریکینگ بد افتادم
-
مشکی، مشکیتیره، مشکی قیرگون، تیره ترین مشکی، مشکی پاستیلی، مشکی روشن، مشکیمات و مشکی با خال خال های مشکی
@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مشکی فسفری یواش
-
@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مشکی فسفری یواش
@Señorita
اینو خیلی وقت نپوشیدم یادم رفته