هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_
کلمه ی «بپرسی» رو هم متوجه نشدی؟نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
"بپرسی" فعلیه که پیشوند جمله ت اومده درواقع جز همون نفهمیدن به کار میره،زشت:) -
@Dex
"بپرسی" فعلیه که پیشوند جمله ت اومده درواقع جز همون نفهمیدن به کار میره،زشت:)_Biliifti_
بهتره یا
چی؟ -
@ABR_DJ
این قیاس مث این میمونه که بپرسی لواندوفسکی بهتره یا مارتین بریتویتنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex نه ببین من به یه درجه از عرفان رسیدم که هم قورمه سبزی و هم خورش فسنجون برام حکم رئال ۲۰۶ تا ۲۰۱۸ رو داره
-
@Dex
"بپرسی" فعلیه که پیشوند جمله ت اومده درواقع جز همون نفهمیدن به کار میره،زشت:)_Biliifti_
واقعا متاسفم....
واقعا فکر نمیکردم یروز کسی رو ببینم که لواندوفسکی و بریتویت رو نشناسه... -
@Danial-al شاید خط چپ با راست متفاوته
شما درست مینویسید ولی راست دستا نمیتونن بهونن
پس
به خودتون تلقین کردید ....
فک کنم انگلیسی رو جذاب بنویسید چون چپ دستید -
@Dex نه ببین من به یه درجه از عرفان رسیدم که هم قورمه سبزی و هم خورش فسنجون برام حکم رئال ۲۰۶ تا ۲۰۱۸ رو داره
@ABR_DJ
خب بین همین رئال ها هم 2018 واقعا بهتر بود که حکم همون قرمه رو داره -
من همیشه اضافه به خاطر خطم میدن
اووگونی و اووسیت ثانویه و رشتمان و کاستمان مینویسم فرهنگ و ادبستان فارشی عشق کنه
-
گفته است:
@ABR_DJ
این قیاس مث این میمونه که بپرسی لواندوفسکی بهتره یا مارتین بریتویتاز این جمله فقط "مثل این میمونه" رو فهمیدم
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
همون بهتر که اون دوتا اسمی که گفت رو متوجه نشدی
از بازیکنای قبلی و حال حاضر بارسا هستن -
@M-Tina
این یک روز واقعا نمیرسد...@Dex نمیتونم اینو قبول کنم راستش
با این که همه چی جلوی چشام تاره...ولی مگه خدا ما رو آفریده که فقط اذیت شیم؟ این که خب اصلا منطقی نیس!
و+ میدونین یه متن خوندم از این که میگفت
آدما هر وقت چیزیو از دست میدن میشه همون عروسک 5 سالگیشون
5 سالت که باشه عروسکتو که بگیرن ازت خیلی ناراحت میشی
بعد بزرگ تر میشیو میبینی یه سری چیز دیگه رو از دست میدی ولی حسش مشابه همون از دست دادن عروسکست فقط به نظر سخت تره
(حالا شما پسرین شاید مثلا ماشین) هر چند که این طور چیزا رو جنسیتی نمیبینم! -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با چه حوصله ای نشستن شمردن طیف بخار آهن ۶۰۰۰ خط روشن داره:)
-
@ABR_DJ
خب بین همین رئال ها هم 2018 واقعا بهتر بود که حکم همون قرمه رو دارهنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex نه هر دوتاش برام حکم همون رئال رو داره با سرمربی زیدان دوره اول
-
اصلا کاری ندارم که این کار موجب موفقیتم تو کنکور میشه یا نمیشه
ولی خیلی دوس دارم برم اون توبلخره میشه
مگه نهنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده -
_Biliifti_
از بازیکنای قبلی و حال حاضر بارسا هستن@ABR_DJ
به نظر من برای اینجور افراد باید حکم اعدام صادر بشه... -
من همیشه اضافه به خاطر خطم میدن
اووگونی و اووسیت ثانویه و رشتمان و کاستمان مینویسم فرهنگ و ادبستان فارشی عشق کنه
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 مامانم میومد تو مدرسه میگفتن مسعود همه چیزش خوبه به جز دست خطش
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 آی کیو خوبه بنظرم اما قبلش تستای ساده تر حل کنی بهتره چون سخته یکم
-
@ABR_DJ
به نظر من برای اینجور افراد باید حکم اعدام صادر بشه...نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex انشاالله به حول قوهی الهی
-
_Biliifti_
بهتره یا
چی؟نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0
اینو متوجه نشدم پسر -
@Dex نمیتونم اینو قبول کنم راستش
با این که همه چی جلوی چشام تاره...ولی مگه خدا ما رو آفریده که فقط اذیت شیم؟ این که خب اصلا منطقی نیس!
و+ میدونین یه متن خوندم از این که میگفت
آدما هر وقت چیزیو از دست میدن میشه همون عروسک 5 سالگیشون
5 سالت که باشه عروسکتو که بگیرن ازت خیلی ناراحت میشی
بعد بزرگ تر میشیو میبینی یه سری چیز دیگه رو از دست میدی ولی حسش مشابه همون از دست دادن عروسکست فقط به نظر سخت تره
(حالا شما پسرین شاید مثلا ماشین) هر چند که این طور چیزا رو جنسیتی نمیبینم!@M-Tina
قبول دارم که این روزگارم بالاخره میگذره و بعدا برا همینم حسرت خواهیم خورد ولی واقعا سخت میگذره -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian تو داداش خوب منی
️
-
_Biliifti_
از بازیکنای قبلی و حال حاضر بارسا هستننوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ
امیدوارم اینو به امیر نگی
ولی واقعا ژاوی واسم قابل احترامه:))))