هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an جانم مدیر جون
جانت سلامت میگم یه چند دقیقه فرصت بدین
@m-an
مدیر منو یادته؟سلام
کد تخفیف منو با یه چیز دیگه نمیشه عوض کرد مثلا کدو بدم جاش بهم شیمی استاد صنیعی بدید -
@m-an
مدیر منو یادته؟سلام
کد تخفیف منو با یه چیز دیگه نمیشه عوض کرد مثلا کدو بدم جاش بهم شیمی استاد صنیعی بدیدArash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an
مدیر منو یادته؟سلام
کد تخفیف منو با یه چیز دیگه نمیشه عوض کرد مثلا کدو بدم جاش بهم شیمی استاد صنیعی بدیدسلام
چیز دیگه ای نمی خوایین ؟
ما 30درصدش رو بهتون هدیه دادیم بقیش با خودتون ! -
Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an
مدیر منو یادته؟سلام
کد تخفیف منو با یه چیز دیگه نمیشه عوض کرد مثلا کدو بدم جاش بهم شیمی استاد صنیعی بدیدسلام
چیز دیگه ای نمی خوایین ؟
ما 30درصدش رو بهتون هدیه دادیم بقیش با خودتون !@m-an
شوخی کردم خو ا من خودم همایشو اون اول که ۳۵ درصد بود گرفتمالان باز هدیه دارم اینام که نمیخوان بدمشون برن بخرن اعصابم خورد میشه کده حیفه
-
@m-an
شوخی کردم خو ا من خودم همایشو اون اول که ۳۵ درصد بود گرفتمالان باز هدیه دارم اینام که نمیخوان بدمشون برن بخرن اعصابم خورد میشه کده حیفه
-
کد تخفیف رایگان بدو تموم شد
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چی دارین میگین
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
بچه ها ا دمین برا خودتون میگه هی عکس و نوشته عاشقانه میزارید آخرش قاشق میشید بعد درستونم خورشت میشه
بعد باید برید لپه بپزید !
خودمم نفهمیدم چی گفتم خودتون درون مایشو درک کنید -
بچه ها ا دمین برا خودتون میگه هی عکس و نوشته عاشقانه میزارید آخرش قاشق میشید بعد درستونم خورشت میشه
rose77 ممنونم
توخوبی؟ چه خبر سلامتی؟