هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker گگگگ+ایموجی سبزه عملیات با موفقیت بیشتری انجام شد : 
 حرص میخوره   >>> >>>
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker گگگگ+ایموجی سبزه عملیات با موفقیت بیشتری انجام شد : 
 حرص میخوره   >>> >>>
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker    ازت بدم میاد ازت بدم میاد
 تو چرا بیداری ؟ تو مگه این موقع خواب نبودییییدیشب ساعت یک داشتم شمادوتا رو ایسگا میکردم 
 خواب چیه  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker    ازت بدم میاد ازت بدم میاد
 تو چرا بیداری ؟ تو مگه این موقع خواب نبودییییدیشب ساعت یک داشتم شمادوتا رو ایسگا میکردم 
 خواب چیه  @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker    ازت بدم میاد ازت بدم میاد
 خواب چیه  ایسگا؟   
 میخندم.
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker    ازت بدم میاد ازت بدم میاد
 خواب چیه  ایسگا؟   
 میخندم.0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker    ازت بدم میاد ازت بدم میاد
 خواب چیه  ایسگا؟   
 میخندم.شایدم دنبال نخود سیاه میفرستادم   
 بیشتر بخند. برقا بره.
- 
تودلی نمیشه اومد 
 انقد دینی و ادبیات خوندید  
- 
وقتی زیاد دینی خوندی: 
- 
@ma-a برو به دامن عفو و غفران خدا 
 نه تودلی
- 
کی امتحان دینی هست مگه؟  
- 
من تهنای تهنا بودم تو ترمیم دی  غر زن نداشتم غر زن نداشتم
- 
@Fateme-goli فکر نمی کنم 
 چون مدرسه شون بهشون گفته بوده خودتون کارت هاتون رو بگیرید
 فردا برو آموزش پرورش
 امیدوارم بشه کاری کرد
 از ته قلبم ناراحتم برات@Venus655 میرم ببینم چی میشه 
 ولی کاری نمیکنن
- 
کی امتحان دینی هست مگه؟  @Miss-Joker ۳۱ام 
- 
کی امتحان دینی هست مگه؟  این پست پاک شده! این پست پاک شده!
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker    ازت بدم میاد ازت بدم میاد
 خواب چیه  ایسگا؟   
 بیشتر بخند. برقا بره.@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker    ازت بدم میاد ازت بدم میاد
 خواب چیه  ایسگا؟   
 بیشتر بخند. برقا بره.    نخود سیاه ؟ درسته درسته من بودم از شدت ناراحتی تصمیم ب خودکشی داشتم نخود سیاه ؟ درسته درسته من بودم از شدت ناراحتی تصمیم ب خودکشی داشتم 
- 
@ma-a برو به دامن عفو و غفران خدا 
 نه تودلی@Matrix از کجا میدونی الان اونجا نبودم؟  
- 
@Miss-Joker ۳۱ام @Matrix 
 @دختر-بهار
 هومم، مرسی 

|
 |

شعردانه
شعردانه