هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
بچه ها ا دمین برا خودتون میگه هی عکس و نوشته عاشقانه میزارید آخرش قاشق میشید بعد درستونم خورشت میشه
بعد باید برید لپه بپزید !
خودمم نفهمیدم چی گفتم خودتون درون مایشو درک کنید -
بچه ها ا دمین برا خودتون میگه هی عکس و نوشته عاشقانه میزارید آخرش قاشق میشید بعد درستونم خورشت میشه
rose77 ممنونم
توخوبی؟ چه خبر سلامتی؟ -
177 روز دیگه تا کنکور زهر کردن اوقات شما:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
#ستاد مبارزه با خوشی کنکوری هها -
177 روز دیگه تا کنکور زهر کردن اوقات شما:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
از فردا بخواین شروع کنین میشه 176 روز که اگه بخواین روزی 14 ساعت بخونین میشه 2464ساعت خوب فک کنین تقریبا اگه شما از اول تابستون شروع میکیردین و با روزی 8 تا روز کنکور پیش میرفتین میشد 2880 ساعت پس ییه چیزی شما اگه از فردا هم بخواین شروع کنین دیر نیست از من گفتن :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
کاش زودتر سال بعد بیادهمینطوریش داره مثل برق و باد میگذره شما هم ارزو میکنی کاش زودتر بیاد
-
mrz
من آرزوها دارم حوصلم سر رفت میخوام زودتر سال دیگه بیاد با قدرت ۵ هزار برابر و تسلط ۱۰۰ درصدی وای چه حالی میدهArash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz
من آرزوها دارم حوصلم سر رفت میخوام زودتر سال دیگه بیاد با قدرت ۵ هزار برابر و تسلط ۱۰۰ درصدی وای چه حالی میده.و خوشگل چشم ابی زودتر بیاد تو زندگیت :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
mrz
من آرزوها دارم حوصلم سر رفت میخوام زودتر سال دیگه بیاد با قدرت ۵ هزار برابر و تسلط ۱۰۰ درصدی وای چه حالی میدهArash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz
من آرزوها دارم حوصلم سر رفت میخوام زودتر سال دیگه بیاد با قدرت ۵ هزار برابر و تسلط ۱۰۰ درصدی وای چه حالی میدهمگه لامبورگینی اورئوس 2018هست
انشالله به امید خدا همه چیزو رو به راه میکنیم با قدرت