هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655 بابا اصلا رتبه ۱۸۰۰ موندن نمیخواست که
-
@Matrix اگر میدونستم این دانشگاه شیراز اینجوریام نیست که م ن واسش خودمو بکشم این کارو هیچ وقت نمیکردم
Rahman Aa دیگه کاریه که شده
انشاالله امسال رتبه بهتر میارین -
Rahman Aa
فیزیو ازاد شیرازم من...
ولی خب...
فعلا چیزیو ک نمیشه تغییر داد
تنها راه چاره اینه ک بسازی بهشramses kabir عه ایولا خوب رفتی باز تو من میخواستم دارو برم کرمان بعدش مشخص نبود که میشه حین تحصیلم کنکوری خوند نرفتم الان که این قانون اومد کلا دارم حرص میخورم حرصصصص
-
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟ -
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟@M-Shajarian
چون تویی نمیشه -
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟بله به ناظم بگید @Alba
-
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟ -
@Sevilay
اینطور نیست..... -
اصلا هم اونطوری نبود که فکر می کردم ...
-
اصلا هم اونطوری نبود که فکر می کردم ...
پرستو بابایی بود
-
@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟بله به ناظم بگید @Alba
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درود بر شما
@Alba
https://forum.alaatv.com/post/3078794
اگه امکان داره اینو لطفا پاک کنید ....
عذرخواهم باعث زحمتتون میشم...... -
پرستو بابایی بود
@Matrix
نمی دونی که -
@Matrix
نمی دونی کهپرستو بابایی میدونم
-
از حجم استرس و حال هوام بگم که
انگار بابام اومده بالا سرم میگه مگه نمیخوای کنکور بدی پاشو اماده شو بریم ...