هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلامنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Deleted-Account0
اصلا جدال با رحمان وظیفه شرعی ماستنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شدهاین پست پاک شده! -
_Biliifti_ تگ نمیکردی من میکردم. لذا مرسی
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoBn
توادم عاقلی هستی -
دینی با طعم سرماخوردگی.........
اصلا یعنی مرگ خیلی بهتر از ترکیب بالا هستش!!!!!!!! -
@Deleted-Account0
اصلا جدال با رحمان وظیفه شرعی ماستنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian
؟
-
moBn
توادم عاقلی هستینوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ میدونم
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قیافه من وقتی خالم میگه تو دختری با سلیقه ای :
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی ایده خوبیه ،چرا به ذهن خودم نرسید ..
ینی رسیده بود .. ولی یه مدل بهترش باید اجرا کنم -
این پست پاک شده!
@Deleted-Account0
اهان پس .... خیالم راحت شد ... فکر کردم داری طرف رحمان رو میگیری....
ببیییییینننننننن رحمان امسال بره اون دنیا ، به خاطر اون حرف زدن هاش که داد میزنه سر ادم، مجازات میشه و تمام نعمات الهی به صورت بلایای الهی ظهور میکنند و....( چی دارم میگم من ) -
@Sevilay
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این آهنگ مهدی جهانی ریتمش خیلی خوبه
-
Rahman Aa
خب واجب کفاییه.... میخوای من ازش خودداری کنم ...؟
-
@Deleted-Account0
ببیییییینننننننن رحمان امسال بره اون دنیا ، به خاطر اون حرف زدن هاش که داد میزنه سر ادم، مجازات میشه و تمام نعمات الهی به صورت بلایای الهی ظهور میکنند و....( چی دارم میگم من )نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian معلومه سنت استدراج خوب خوندیی
-
@Deleted-Account0
ببیییییینننننننن رحمان امسال بره اون دنیا ، به خاطر اون حرف زدن هاش که داد میزنه سر ادم، مجازات میشه و تمام نعمات الهی به صورت بلایای الهی ظهور میکنند و....( چی دارم میگم من )نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian
عه، سر من که تا به حال داد نزده چون میدونه اگه بزنه شعر میفرستم -
@Sevilay
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian
میگه سالاد تزئین کن
ب والله من برا خودم حتی کنار هم نمیچینم قاطی میکنم همرو -
Rahman Aa
اره دیگه .... مطمئن باش هر جا رو خوب خوندی ازش سوال نمیاد