هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Fateme-goli عه عه نشد دختر خوبی باش
فاطمه (اصنم) نمیتونیفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 🥺 خیلیم نوموخوام
-
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix من فقط امروز رو ادبیات و زیست وقت گذاشتم (شنبه ولی امتحان فیزیک دارم) برنامه داشتم برسم خونه فیزیک بخونم که فهمیدم مهمون داریم...
از مهمون بدم میاد
منم دینی فقط
فردا فیزیک و دینی -
@0yasin-sh0 🥺 خیلیم نوموخوام
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli مگه دسته خودته اصنم؟
-
@Matrix نمیدونم چرا مامانم یه مدتیه دلش میخواد دورهمی بگیره با دوستاش...!
به خدا من امتحان دارمنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina
-
به خدا من امتحان دارمنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina دانش اموز اونیه که تو هر شرایطی بخونه
-
به خدا من امتحان دارمنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به خدا من امتحان دارممتوجهم...
برو تو اتاق درم ببند -
گوشه آسمون
پر رنگین کمون
من مثل تاریکی
تو مثل مهتاب -
@Fateme-goli مگه دسته خودته اصنم؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 عا 🥺
-
@M-Tina
-
اگه باد از سر زلف تو نگذره
من میرم گم میشم تو جنگل خواب -
Rahman Aa ینی چی چی
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli یعنی دوچی
یک چیش
یعنی اون دنیا بدبخت میشیی خدا دهنتو سرویس میکنه اون یکی چیشم یعنی این دنیا فعلا کاری باهات نداره
خدا
-
به خدا من امتحان دارمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina برا ما ۲۴ یاعته یا مهمونیم یا مهمونیه.
-
@M-Tina دانش اموز اونیه که تو هر شرایطی بخونه
-
@0yasin-sh0 عا 🥺
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli ناه نیست
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina از سر درده
-
@Fateme-goli یعنی دوچی
یک چیش
یعنی اون دنیا بدبخت میشیی خدا دهنتو سرویس میکنه اون یکی چیشم یعنی این دنیا فعلا کاری باهات نداره
خدا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa خوشبخت اونیه که فکر الانشه
خلاص -
@M-Tina برا ما ۲۴ یاعته یا مهمونیم یا مهمونیه.
-
@Fateme-goli ناه نیست
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 هه
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina حوصله ام نمیکشه برم تا کتابخونه،از همین جهت ترمرکزم رو تقویت میکنم!
-
@0yasin-sh0 هه
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli ارهه