هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Tatlı.oğlan ریاضیreplied to در حال بارگذاری... on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr_Eliov مهم نیس گوش نده.
اصلا اصلا اهمیت نده.اعتماد به نفس به شدت میاد پایین .رو من یه مدت تاثیر بدی گذاشته بود. -
متاسفم!
-
در حال بارگذاری...replied to Tatlı.oğlan on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE نمیشه ها
من الان واقعا حال روحیم تو وضعیت بدیه
هیشکی درک نمیکنه
50روز دیگه مونده
هنوز یازدهمم رو نبستم
ترمیم هم دارم
جمع بندی نکردم
از اونطرف هم میان میگن فلانی اینجوره اونجوره -
شک ندارم دلیل گرفتگی حال الانم بخاطر آسمون ابریه
-
Tatlı.oğlan ریاضیreplied to در حال بارگذاری... on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr_Eliov مامان منم همینجوری بود .یکی بود همش تعریفش میکرد ولی الان اون 10 سال از من عقب تره.اصلا گوش نده وقتی صحبت کرد.روی ادم تاثیر بدی میزاره
-
قشنگ گند زد به حالم
الان چجور برم نوسان لعنتیو بخونم -
وقتیم نمیرم پیششون بشینم میگن دختره افسردس همش تو اتاقه
بخدا خسته شدم از مودی بودنشون
یعنی دلم میخاد رتبم خوب بشه میزنم دورترین استانی که با ماست
میزنم مشهدی اردبیلی یه جایی میزنم که اصن نیان پیشم -
یعنی دودیقه میرم پیش بابام میشینم از بس میگه دختر فلانی میخونه
بابای فلانی اینجوری گفته
یکی دیگه فلان چیزو گفته
اخرشم چشامو خیس میکنه برمیگردم تو اتاق -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جمله" چایی بریزم برات" ازون جمله هاست که مثلا اگه تیر خورده باشی و در حال مرگ باشی ممکنه زندت کنه
-
-
برم شیمی لعنتی رو بخونم.اصلا به شیمی که میرسم قفل میکنم مغزم میشه عین مغز یه کانگورو
-
AmirBarsamreplied to DexterMoreRight on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex آخرین بازی نبود خودم یادمه
اون فصل رو که فصل اول مربیگری نویدکیا تو سپاهان بود رو با ۲ امتیاز اختلاف قهرمان شدین -
این پست پاک شده!
-
در حال بارگذاری...replied to Tatlı.oğlan on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه بار گذاشتم صداش هم خیلی زیاد بود .بعد مامانم هم بیدار شد حسابمو گذاشت کف دستم.
اها من خوابم سبکه زود بیدار میشمMahdi.RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ببینم از شنبه چی میشه.
انشالله که میتونین
-
@Sevilay
به ضرر خودته هااا
دایره لغاتت غنی تر میشه... -
@Sevilay والا در تو لحظه فحش متناسب با موضوع و موقعیت تولید میکنیم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی هفت هم مفهومیه توبه و اینا
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex
هنوز شروعش نکردم دا -
@Sevilay
مگه درس هفتو مفهومی نمیخونی؟
پست 325485 از 1000113