هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Sevilay آره ۱ ساعت مبخونم و ۵ دقیقه استراحت
من تازگیا فهمیدم شبا راحت ترم و کمتر خسته میشم ولی خب از اون طرف بدم میاد که دارم دیر بیدار میشمMahdieh te بزار یه چی بهت بگم.منم شبا خیلی راحتم و الانم دارم تست میزنم اصلا هم خوابم نمیاد.ولی یه مدت بعد بازدهی میاد پایین . مریض و به مرور ضعیف میشی .الان من بازدهیم اومده پایین و ساعت مطالعم کمتر شده.سعی کن روز ها زودتر بیدار شی خیلی بهتره.من 9 ماهه که اینجوریم و ضعیف شدم.احساس ضعف میکنم تازگیا
منم از شنبه میخوام دیگه زود بیدارشم. -
Mahdieh te بزار یه چی بهت بگم.منم شبا خیلی راحتم و الانم دارم تست میزنم اصلا هم خوابم نمیاد.ولی یه مدت بعد بازدهی میاد پایین . مریض و به مرور ضعیف میشی .الان من بازدهیم اومده پایین و ساعت مطالعم کمتر شده.سعی کن روز ها زودتر بیدار شی خیلی بهتره.من 9 ماهه که اینجوریم و ضعیف شدم.احساس ضعف میکنم تازگیا
منم از شنبه میخوام دیگه زود بیدارشم.@Mahdi-RE عه، بعد اذیت نمیشی یه دفعهای زود بیدار شی؟
-
@Mahdi-RE عه، بعد اذیت نمیشی یه دفعهای زود بیدار شی؟
Mahdieh te اروم اروم دیگه.الان ساعت 8 بیدار میشم .میخوام یه هفته بکنم 7.30 بعد 7 و بعدش 6و......
-
@Mahdi-RE عه، بعد اذیت نمیشی یه دفعهای زود بیدار شی؟
Mahdieh te یه تاپیک سحر خیزی هست
-
Mahdieh te اروم اروم دیگه.الان ساعت 8 بیدار میشم .میخوام یه هفته بکنم 7.30 بعد 7 و بعدش 6و......
@Mahdi-RE اِ آره منم باید اینجوری کنم
ولی باید از این ساعتا هست محاسبات داره، از اونا دانلود کنم با ساعت معمولی نمیشه -
@Mahdi-RE اِ آره منم باید اینجوری کنم
ولی باید از این ساعتا هست محاسبات داره، از اونا دانلود کنم با ساعت معمولی نمیشهMahdieh te کرنومتر خوبه.
-
Mahdieh te یه تاپیک سحر خیزی هست
@Mahdi-RE خب اونا مال ساعت ۵ و ایناس
نه ۷ و ۸ -
@Mahdi-RE خب اونا مال ساعت ۵ و ایناس
نه ۷ و ۸Mahdieh te حالا تو بزار چی میشه مگه.
-
Mahdieh te کرنومتر خوبه.
@Mahdi-RE کرنومتر مال تایم گیری نیست؟
نه ببین منطورم از این ساعتاس که تا محاسبات رو انجام ندی صدای زنگش خاموش نمیشه -
نه ببین منطورم از این ساعتاس که تا محاسبات رو انجام ندی صدای زنگش خاموش نمیشهMahdieh te نمیدونم کدومارو میگی
-
نه ببین منطورم از این ساعتاس که تا محاسبات رو انجام ندی صدای زنگش خاموش نمیشهMahdieh te محاسبات چی؟
-
سلام بچه ها چطورین؟
-
سلام بچه ها چطورین؟
I_Fatemeh_l هیسسسسسس.بچه ها خوابن
-
Mahdieh te محاسبات چی؟
@Mahdi-RE ببین یه ساعتایی هست خب، مثلا خودت مشخص میکنی چه عملیاتی رو انجام بدی که صداش خاموش بشه. مثلا از کمد اتاقت عکس بگیری، بعد تو باید حتما عکسه رو بگیری که صداش خاموش شه این باعث میشه خوابت بپره بهتر بیدار شی
-
سلام بچه ها چطورین؟
I_Fatemeh_l الان شما ساعت چند صبحا بیدار میشی؟
-
یه سوال داشتم!
خلاصه نویسی لازمه داشته باشم واسه جمع بندی دهم و یازدهمم؟؟
یکم وقت گیره بنظرم -
@Mahdi-RE ببین یه ساعتایی هست خب، مثلا خودت مشخص میکنی چه عملیاتی رو انجام بدی که صداش خاموش بشه. مثلا از کمد اتاقت عکس بگیری، بعد تو باید حتما عکسه رو بگیری که صداش خاموش شه این باعث میشه خوابت بپره بهتر بیدار شی
Mahdieh te اهان فهمیدم.خوبه پس
-
I_Fatemeh_l هیسسسسسس.بچه ها خوابن
@Mahdi-RE عه
چه زود خوابیدن
-
@Mahdi-RE عه
چه زود خوابیدن
I_Fatemeh_l الان ساعت رشد بچه هستش باید بخوابن که بزرگ بشن
-
یه سوال داشتم!
خلاصه نویسی لازمه داشته باشم واسه جمع بندی دهم و یازدهمم؟؟
یکم وقت گیره بنظرمI_Fatemeh_l نههه موقع جمع بندی عالیه
مخصوصا سال کنکورت. من نکات تستیم نوشتم