هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi حالا اگه یه دفعه ۶ بیدار شی چی میشه؟
Mahdieh te
هفته بعد خستگی میاد سراغت -
Mahdieh te
مثلا چجوری تایم میگیری؟
کرنومترو میزنی؟@Sevilay آره ۱ ساعت مبخونم و ۵ دقیقه استراحت
من تازگیا فهمیدم شبا راحت ترم و کمتر خسته میشم ولی خب از اون طرف بدم میاد که دارم دیر بیدار میشم -
خوابم میاد اما خوابم نمیاد
خود درگیری دارم
️
-
0-0ftm
عه من تو قلبت چیکار میکنم -
Mahdieh te
هفته بعد خستگی میاد سراغت@Sevilay آخه تا حالا بارها شده که پلهای خواستم کم کنم ولی نشده. حتی ۵ دقیقه ای
شبا خوابم نمیبره هیچ جوره -
0-0ftm
فاقد لیاقت -
مست و گیجم منو ازین وسط جمع کن
-
این ایموجیه تو انجمن خوشگل میشه
-
Bye
-
@Sevilay آره ۱ ساعت مبخونم و ۵ دقیقه استراحت
من تازگیا فهمیدم شبا راحت ترم و کمتر خسته میشم ولی خب از اون طرف بدم میاد که دارم دیر بیدار میشمMahdieh te بزار یه چی بهت بگم.منم شبا خیلی راحتم و الانم دارم تست میزنم اصلا هم خوابم نمیاد.ولی یه مدت بعد بازدهی میاد پایین . مریض و به مرور ضعیف میشی .الان من بازدهیم اومده پایین و ساعت مطالعم کمتر شده.سعی کن روز ها زودتر بیدار شی خیلی بهتره.من 9 ماهه که اینجوریم و ضعیف شدم.احساس ضعف میکنم تازگیا
منم از شنبه میخوام دیگه زود بیدارشم. -
Mahdieh te بزار یه چی بهت بگم.منم شبا خیلی راحتم و الانم دارم تست میزنم اصلا هم خوابم نمیاد.ولی یه مدت بعد بازدهی میاد پایین . مریض و به مرور ضعیف میشی .الان من بازدهیم اومده پایین و ساعت مطالعم کمتر شده.سعی کن روز ها زودتر بیدار شی خیلی بهتره.من 9 ماهه که اینجوریم و ضعیف شدم.احساس ضعف میکنم تازگیا
منم از شنبه میخوام دیگه زود بیدارشم.@Mahdi-RE عه، بعد اذیت نمیشی یه دفعهای زود بیدار شی؟
-
@Mahdi-RE عه، بعد اذیت نمیشی یه دفعهای زود بیدار شی؟
Mahdieh te اروم اروم دیگه.الان ساعت 8 بیدار میشم .میخوام یه هفته بکنم 7.30 بعد 7 و بعدش 6و......
-
@Mahdi-RE عه، بعد اذیت نمیشی یه دفعهای زود بیدار شی؟
Mahdieh te یه تاپیک سحر خیزی هست
-
Mahdieh te اروم اروم دیگه.الان ساعت 8 بیدار میشم .میخوام یه هفته بکنم 7.30 بعد 7 و بعدش 6و......
@Mahdi-RE اِ آره منم باید اینجوری کنم
ولی باید از این ساعتا هست محاسبات داره، از اونا دانلود کنم با ساعت معمولی نمیشه -
@Mahdi-RE اِ آره منم باید اینجوری کنم
ولی باید از این ساعتا هست محاسبات داره، از اونا دانلود کنم با ساعت معمولی نمیشهMahdieh te کرنومتر خوبه.
-
Mahdieh te یه تاپیک سحر خیزی هست
@Mahdi-RE خب اونا مال ساعت ۵ و ایناس
نه ۷ و ۸ -
@Mahdi-RE خب اونا مال ساعت ۵ و ایناس
نه ۷ و ۸Mahdieh te حالا تو بزار چی میشه مگه.