هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار سلامم
-
@Venus655 ولی عشقه.
البته باید اگر زمان بود خواست بزنه خیلی با ارامش و دقت بزنه. یعنیاا ففط کافی یک نمه استرس و عجله پشت تش باشه -
@دختر-بهار
اره خداروشکر
سلامت باشید. خیلی ممنون.
شما خوب هستید -
اگر فکر میکنی تو شیمی یازدهم فصل دو ضعیفی خب،بنظرم سرمایه گذاری نکنه ادم روش بهتره چون تا بخوای به اون سرعت ایده آل تو حل سوالاتش برسی بشدت زمان بره!
-
قطعه سیمین بری از مرحوم جمشید شیبانی با صدا من
به لطف آپدیت جدید هرچی تلاش کردم نشد تو تاپیک موسیقی کده بارگذاری کنم
البته جسارتی بود
-
اگر فکر میکنی تو شیمی یازدهم فصل دو ضعیفی خب،بنظرم سرمایه گذاری نکنه ادم روش بهتره چون تا بخوای به اون سرعت ایده آل تو حل سوالاتش برسی بشدت زمان بره!
@0yasin-sh0 ولی اگر خونده نشه و سوال مورد شماری ها گیداش میشه.
اصلان می بینی تسته برای دوزادهمه 2 یا 4 دوازدهمه ولی یکی مورد ها مربوط ه به این فصله اصلان حیفههه به خاطر یک مورد.
صربش خوردم بدجور. حالا 2 خوبه ریسک 3 یازدهم بالا ست
برای من. گروهااا هی. حالا روسون کار می کنم.
-
مثلا یهو کنکور سوال میده ترکیب ترموشیمی با سینتیک،دوتا سوال در یک سوال! مثلا تو چند سال اخیر بعضی سوالا چند موردی بوده که هر موردش خودش یک سوال حساب میشه!
فصل دو حفظی هاشو تسلط باید داشته باشی -
مثلا یهو کنکور سوال میده ترکیب ترموشیمی با سینتیک،دوتا سوال در یک سوال! مثلا تو چند سال اخیر بعضی سوالا چند موردی بوده که هر موردش خودش یک سوال حساب میشه!
فصل دو حفظی هاشو تسلط باید داشته باشی@0yasin-sh0 ارهه دقیقاا.
-
انگار تست ترکیبی هایی زیسته
-
@دختر-بهار خداروشکر
-
@0yasin-sh0 ولی اگر خونده نشه و سوال مورد شماری ها گیداش میشه.
اصلان می بینی تسته برای دوزادهمه 2 یا 4 دوازدهمه ولی یکی مورد ها مربوط ه به این فصله اصلان حیفههه به خاطر یک مورد.
صربش خوردم بدجور. حالا 2 خوبه ریسک 3 یازدهم بالا ست
برای من. گروهااا هی. حالا روسون کار می کنم.
jahad_121 اره،تو فصل دوم خوب نمیتونن مثلا مسائل ترمو و سینتیک رو با فصل های دیگه شیمی ترکیب کنن،ولی حفظی هاشو اره میتونن!
-
قطعه سیمین بری از مرحوم جمشید شیبانی با صدا من
به لطف آپدیت جدید هرچی تلاش کردم نشد تو تاپیک موسیقی کده بارگذاری کنم
البته جسارتی بود
-
ترمو و سینتکش که خیلیی خوبن سرعت ها عالین.
فقط نام گذاری ها می تونن سوال وقت گیر بدن و مورد شماری بیارن تو دلشو و دیگه فصل بعدی رو قشنگ با هاش بپزنهی
-
ترمو و سینتکش که خیلیی خوبن سرعت ها عالین.
فقط نام گذاری ها می تونن سوال وقت گیر بدن و مورد شماری بیارن تو دلشو و دیگه فصل بعدی رو قشنگ با هاش بپزنهی
jahad_121 مزخرف ترین مبحث میدونی چیه؟؟ ایزومری
-
@0yasin-sh0
-
jahad_121 مزخرف ترین مبحث میدونی چیه؟؟ ایزومری
@0yasin-sh0 اخ اخ.
مخوصاا اونا که میگه چند ایزومر آخ
-
حالا مقایسه ایش یکی چی که بگه ایا این ایزو ههو اون هست یا نع. ولی بگه چند تا یعنی داره میگه برو پی نخود سیاه
-
jahad_121 ایناس در بچه های ریاضی تجربی