هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Rahman Aa جواب چگونه میتوان هم به قضا و اراده ی الهی اعتقاد داشت و هم انسان را موجودی مختار دانست چیه
-
Rahman Aa جواب چگونه میتوان هم به قضا و اراده ی الهی اعتقاد داشت و هم انسان را موجودی مختار دانست چیه
@Danial-al
وجود اختیار و اراده در انسان ناشی از اراده الهی و خواست خداوند است به عبارت دیگر خداوند اراده کرده است که انسان موجودی مختار و دارای اراده باشد در فعل اختیاری تا زمانی که ما اراده کار ایران کرده ایم آن کار انجام نمیگیرد و در عین حال وجود ما و اراده ما و هم عملی که از ما سر میزند همگی وابسته به خداوند است یعنی اراده انسان در طول اراده خداست و با آن منافات ندارد -
Rahman Aa اون رابطه خدا و اختیار انسانه
ولی اونم میتونه باشه -
@Danial-al
وجود اختیار و اراده در انسان ناشی از اراده الهی و خواست خداوند است به عبارت دیگر خداوند اراده کرده است که انسان موجودی مختار و دارای اراده باشد در فعل اختیاری تا زمانی که ما اراده کار ایران کرده ایم آن کار انجام نمیگیرد و در عین حال وجود ما و اراده ما و هم عملی که از ما سر میزند همگی وابسته به خداوند است یعنی اراده انسان در طول اراده خداست و با آن منافات ندارد -
@Danial-al
Rahman Aa اون رابطه خدا و اختیار انسانه
ولی اونم میتونه باشه -
ولی حرفه قشنگی زد گفت ما ذهنمون پر سر و صداس ..
حقیقتا دوست داشتم الان هم باشه میتونستیم خیلی بهم کمک کنیم . اومد و رفت .. -
-
:////////////
-
خیلی جالبه یوقتایی اصن خودمم نمیفهمما
یچی میگم بعد کاملا دو پهلو میشه
ینی بعدش خودم میخونم چی نوشتم میترسم -
خیلی جالبه یوقتایی اصن خودمم نمیفهمما
یچی میگم بعد کاملا دو پهلو میشه
ینی بعدش خودم میخونم چی نوشتم میترسم -
@Danial-al باید محترمانه تقاضا کنید وگرنه میگم حافظ یچی بگه…
-
@Danial-al توقع داری فال انبیا بدم بگه بهت؟ یخورده فک کن
-
@ma-a خب من حالات درونی رو گفتم
میگف این دنیا مهم نیس ولش برو اونجاحافظ خاطره تعریف میکرد