هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام . حل المسائل فیزیک پیش تجربی دارید بگید
دانش-آموزان-آلاء . تگم کنید -
یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@aseman-al در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ساچ اِ پرفکت استقبال

روم به دیوار ...ناخواسته پینگیلیش(persian+english) شد

یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ساچ اِ پرفکت استقبال

روم به دیوار ...ناخواسته پینگیلیش(persian+english) شد

ههههههههههههه
-
سلام . حل المسائل فیزیک پیش تجربی دارید بگید
دانش-آموزان-آلاء . تگم کنید -

میخواهم بسازم
خونه ی دل از خون دلها
میخواهم سازم
خانه ای متروک
تک و تنها
نه کسی داخلش شده
نه حتی کسی فکر دخول دارد
خانه ای ترسناک
پر از گل های زیبا
بیرون خانه ترسناک باشد
وحشتناک
درونش زیبا تر از بهشت -
ته دوری از برم دل در برم نیست
هوای دیگری اندر سرم نیست
بابا طاهر -

-
-
@javadm328

-
این پست پاک شده!
-
@M-an سلام....من تقریبادو هفته س نمیتونم از بخشه سرچ استفاده کنم ارور میده همش..... این مشکل واسه همه هست یا فقط برا من این طوریه؟؟
-
@M-an سلام....من تقریبادو هفته س نمیتونم از بخشه سرچ استفاده کنم ارور میده همش..... این مشکل واسه همه هست یا فقط برا من این طوریه؟؟
-
این 2 روز اخیر خیلیا رو دیدم اومدن خداحافظی کردن تا عید با دلایل قابل قبول بیشمار
گذشته از اینکه اون خیلیا چه مقدار سر حرف و خداحافظیشون می مونن هرچی فکر میکنم میبینم خیلی راست میگن چون حداقل همه یه حرف مشترک میزدن لابلای متن خداحافظیشون وآرزوی موفقیت برا همه و اون این بود: دیگه قضیه جدی شده!!
خلاصه اصل مطلب اینکه من خیلی از این جمله تاثیر گرفتم و دروغ چرا؟! ترسیدم (:
و این شد که تصمیم گرفتم برم منم ولی قبلش:
مرسی از دکتر سارا که از سردرگمی حاد نجاتم داد (:
و مرسی از آقا @javadm328 برا راهکار پیشنهادی برا زود از خواب بیدار شدن و اون فیلم به درد بخور برا5صبح بیدار شدن (: و @dr.yassi که یکی از معدود دخترایه با انگیزه ایه که تو این مرحله از زندگیم که نوجوونی باشه دیدم
و مرسی از خانوم@M-an عزیز که بهم یاد داد چطوری میتونم به آلا کمک کنم (اِ راستی 25٪ تخفیف هم از تخته خاک کادو گرفتم:))
ومرسی ازآقای Sobhan.1999 که اولش که اومدم هیشکی جواب سلام و سوالمو نداد ایشون داد (:
و مرسی از @zahra-m-1999 که هنوز هنگم چرا اینقد بی دلیل مهربون بودن! /:
و مرسی از آقای @njzamin که بنظرم خیلی جنبه و ظرفیتشون بالاست( قشنگ تو همین چند روز متوجه شدم (:
و مرسی از آقای @dr-sobhan که آخر هم راه نمایی نکردن منو در زمینه ی ریاضی (حس کردم برخورد خوبی نداشتم ناراحت شدین اگه اینجوری بوده خیلی عذر میخوام (: (آقا من کماکان منتظر راه نمایی و کمک شما هستم که چطور و با خوندن چه مباحثی میشه ریاضی رو در کنکور 60٪ زد بی زحمت فقط از دنباله فاکتور بگیرین که میونم خیلی خرابه باهاش من فردا بدون اکانتم میام تو تاپیکتون و جوابمو میخونم و میرم البته اگه بخواین جواب بدین به سوالم (:آها تا یادم نرفته : نمیدونم صاحب اینجا کیه ولی تشکر میکنم ازش و میخواستم بگم انجمن آلا فوق العاده ست! چون نظارت و کنترل و فیلترها دقیق و قوی هستن و هیچ پست نامناسب و بحث بیهوده ای اینجا پیش نمیاد (فقط بی زحمت یه کاری کنین بعضی موقع اینجا ارور میده درست شه یا توی بخش فیلما گاهی اوقات صفحه ی مربوط به یه درس باز نمیشه برا مدت نسبتا طولانی مشکلش رفع شه . مرسی ازتون (:
درنهایتم میخواستم بگم برا رسیدن به آرزوهاتون سِمِج ترین باشین(:
شبتون قشنگ
بااحترام آسمان -
این 2 روز اخیر خیلیا رو دیدم اومدن خداحافظی کردن تا عید با دلایل قابل قبول بیشمار
گذشته از اینکه اون خیلیا چه مقدار سر حرف و خداحافظیشون می مونن هرچی فکر میکنم میبینم خیلی راست میگن چون حداقل همه یه حرف مشترک میزدن لابلای متن خداحافظیشون وآرزوی موفقیت برا همه و اون این بود: دیگه قضیه جدی شده!!
خلاصه اصل مطلب اینکه من خیلی از این جمله تاثیر گرفتم و دروغ چرا؟! ترسیدم (:
و این شد که تصمیم گرفتم برم منم ولی قبلش:
مرسی از دکتر سارا که از سردرگمی حاد نجاتم داد (:
و مرسی از آقا @javadm328 برا راهکار پیشنهادی برا زود از خواب بیدار شدن و اون فیلم به درد بخور برا5صبح بیدار شدن (: و @dr.yassi که یکی از معدود دخترایه با انگیزه ایه که تو این مرحله از زندگیم که نوجوونی باشه دیدم
و مرسی از خانوم@M-an عزیز که بهم یاد داد چطوری میتونم به آلا کمک کنم (اِ راستی 25٪ تخفیف هم از تخته خاک کادو گرفتم:))
ومرسی ازآقای Sobhan.1999 که اولش که اومدم هیشکی جواب سلام و سوالمو نداد ایشون داد (:
و مرسی از @zahra-m-1999 که هنوز هنگم چرا اینقد بی دلیل مهربون بودن! /:
و مرسی از آقای @njzamin که بنظرم خیلی جنبه و ظرفیتشون بالاست( قشنگ تو همین چند روز متوجه شدم (:
و مرسی از آقای @dr-sobhan که آخر هم راه نمایی نکردن منو در زمینه ی ریاضی (حس کردم برخورد خوبی نداشتم ناراحت شدین اگه اینجوری بوده خیلی عذر میخوام (: (آقا من کماکان منتظر راه نمایی و کمک شما هستم که چطور و با خوندن چه مباحثی میشه ریاضی رو در کنکور 60٪ زد بی زحمت فقط از دنباله فاکتور بگیرین که میونم خیلی خرابه باهاش من فردا بدون اکانتم میام تو تاپیکتون و جوابمو میخونم و میرم البته اگه بخواین جواب بدین به سوالم (:آها تا یادم نرفته : نمیدونم صاحب اینجا کیه ولی تشکر میکنم ازش و میخواستم بگم انجمن آلا فوق العاده ست! چون نظارت و کنترل و فیلترها دقیق و قوی هستن و هیچ پست نامناسب و بحث بیهوده ای اینجا پیش نمیاد (فقط بی زحمت یه کاری کنین بعضی موقع اینجا ارور میده درست شه یا توی بخش فیلما گاهی اوقات صفحه ی مربوط به یه درس باز نمیشه برا مدت نسبتا طولانی مشکلش رفع شه . مرسی ازتون (:
درنهایتم میخواستم بگم برا رسیدن به آرزوهاتون سِمِج ترین باشین(:
شبتون قشنگ
بااحترام آسمان@aseman-al در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و مرسی از آقای @dr-sobhan که آخر هم راه نمایی نکردن منو در زمینه ی ریاضی (حس کردم برخورد خوبی نداشتم ناراحت شدین اگه اینجوری بوده خیلی عذر میخوام (: (آقا من کماکان منتظر راه نمایی و کمک شما هستم که چطور و با خوندن چه مباحثی میشه ریاضی رو در کنکور 60٪ زد بی زحمت فقط از دنباله فاکتور بگیرین که میونم خیلی خرابه باهاش من فردا بدون اکانتم میام تو تاپیکتون و جوابمو میخونم و میرم البته اگه بخواین جواب بدین به سوالم (:
نمیدونم چرا اینقدر قضاوت ها زیاد ده تو آلا
!!! چطوری 60 بزنم واقعا سوال نیست ! منابع طرز خوندن و مقدار تست و کودوم فیلم آموزشی میشه سوال
اگهههههههههم کسی گفت فلان کار رو بکن بسار درصد رو میزنی اون شخص آدم دروغگوییه !چون تا قبل کنکور اصلا نمیشه درصدی رو تضمین کرد
شعردانه
|